Hårtap- og hvordan få best mulig resultat

Hårtap- og hvordan få best mulig resultat

“Gjødsel” for håret ditt

Opplever du hårtap? En pasient begynte å bruke såkalt regenerativ medisin rundt 2010, som egentlig er et slags “gjødsel” for hårvekst. Pasienten har blitt ekstremt positivt overrasket av forbedringene i resultatene av “kuren”. Pasienten er etter en god stund fortsatt forvirret av kirurger som ikke bruker denne “teknologisk støtten” for bedre resultater. Pasienten sin forbedring i resultatene var så gode at bøker har blitt omskrevet etter at resultatene har blitt så gode. Pasienten startet å bruke PRP og ACell rundt 2010, og i 2015 ble det lagt til ATP og HypoThermosol i bruken av hjelpemiddel.

Gode resultater

Pasienten sin bruk av ATP / HypoThermosol har lært oss mange verdifulle leksjoner. Pasienten sier: “Da jeg begynte å se på resultatene mine, la jeg merke til at jeg ofte så hårvekst så tidlig som 3 måneder, noe jeg aldri hadde sett før. Da jeg utførte hårtransplantasjon bare alene uten “gjødsel”, så jeg omtrent 6 til 8 måneder før jeg så tidlig vekst. Da jeg la til PRP og ACell, begynte jeg ofte å se betydelig vekst så tidlig som 5 til 6 måneder. Nå med ATP og HypoThermosol ser jeg ofte tidlig vekst i 3 til 4 måneder og mer betydelig vekst fra 4 til 6 måneder.” Vi legger til at alle reagerer forskjellig, og at ingen behandling er lik.

Jevnere vekst

I tillegg til tidligere hårvekst begynte vi å legge merke til jevnere vekst hos pasienten. Håret så brått mer “stylet ut”. Hvis du velger en snarvei og har en uerfaren hårkirurg som plasserer transplantater, kan det i et ekstremt tilfelle vokse ut og ligne på kjønnshår. Våre kirurger er blant de mest erfarne i hele Norge, og har over 10000 behandlinger siden 1995. Det er veldig viktig å velge en hårkirurg du kan stole på. I tillegg til en god hårtransplantasjon ser vi hvordan transplantater blir seendes bedre ut med ATP / HypoThermosol, og selv med verdens beste kirurg så kan mikrotraumer under graftinnføring som korrigeres av ATP / HypoThermosol se bedre ut.

Hvordan fungerer det?

Hvordan ATP fungerer er at det stabiliserer Na-K-ATP-pumpen som finnes i cellemembranen. Ved å sørge for at denne pumpen forblir funksjonell, “eksploderer” ikke cellen med væske fra det ytre miljøet. HypoThermosol er et veldig dyrt væskemedium som brukes til delikate organtransplantasjoner som også er vervet for å sikre transplantatets levedyktighet. En studie har avdekket at plassering av transplantater i avkjølt ATP / HypoThermosol-oppløsning i to uker tillot en 96% overlevelse i transplantater der i normalt saltvann ville alle transplantatene være døde på 24 timer sittende utenfor kroppen. I tillegg ble disse transplantatene lagret i ATP / HypoThermosol transplantert i en bestrålt hodebunn, hvor blodtilførselen var dårlig, og transplantatene vokste eksepsjonelt bedre enn transplantater lagret i normal saltvann.

En viktig ingrediens

Vi i Skandinavisk Hårinstitutt mener at ATP er en viktig ingrediens i hårtransplantasjonene vi utfører. På ingen måte kan du erstatte disse produktene med kvalitetsarbeid, men vi står for at kvalitetsarbeid uten disse produktene ikke lenger kan betraktes som kvalitet.

Hårtap- og hvordan få best mulig resultat – Skandinavisk Hårinstiutt, Oslo