Hva bestemmer prisen på hårtransplantasjon? - Skandinavisk Hårinstitutt

Hva bestemmer prisen på hårtransplantasjon?

Hva bestemmer prisen på hårtransplantasjon?

Det som setter prisen på en hårtransplantasjon er antall hårsekker som tas ut. Jo flere hår som transplanteres, jo høyere pris vil forekomme. Større ytelse må også dekkes av mer hår. Så jo større hårtapsgrad, jo høyere vil prisen bli.

Metoden som vi i Skandinavisk Hårinstitutt bruker: FUT. Denne metoden koster 10% mindre enn FUE.

Kompleksitet av jobben som utføres. Alle typer hår er forskjellige. Akkurat som vi mennesker er. Noen av oss er heldige og har godt, og tykt hår til alderen når godt over 60. Mens andre av oss mennesker kan se hårtap allerede fra starten av 20-årene. Vi hjelper selvsagt alle, med det hårtapet akkurat du opplever på hodet ditt. Husk at vi også kan gjøre skjeggtransplantasjon.

Afrohår er en del mer vanskelig å jobbe med enn kaukastisk hår. Dette fordi afrohår er tykkere og har en ganske høyere kompleksivitet enn kaukastisk hår. Alle typer hår vil ha sin egen måte for hårtransplantasjon, derfor er det viktig å kontakte oss for en konsultasjon. Da blir du ivaretatt fra første stund av vår hudlege Martin Enger, som sjekker din tilstand, før en av våre dyktige hårkirurger Dr. Emil George, eller Dr. Marwan Saifi hjelper deg videre på konsultasjonen.

Det som er viktig å ta med seg er, jo mer kompleks “case” jo mer blir prisen påvirket, da jobben tar lenger tid å utføre. Alle mennesker er forskjellige, men vi har veldig god og bred erfaring innenfor alle typer hårtransplantasjon, og hver “case” hos oss, blir nøye gjennomgått på vår konsultasjon.

Kontakt oss for mer informasjon, og hvordan vi kan hjelpe deg med hårtap!

Hva skiller oss fra andre klinikker?

Hos oss på Skandinavisk Hårinstitutt er vi stolte over å ikke ta i bruk salgspersonell som mangler medisinsk utdanning under konsultasjoner. Hos oss konsulteres du alltid av en lege som har spesialisert seg innenfor hår og hudsykdommer, slik som vår spesialist i dermatologi Dr. Martin Enger. Alle former for hårtransplantasjon er kirurgiske behandlinger og vi anbefaler alltid at man konsulterer en lege. Dr. Enger gjennomfører en fullstendig trikologisk vurdering av din hodebunn for å undersøke om du er en god kandidat til hårtransplantasjon.
I våre lokaler på Frogner, har Skandinavisk Hårinstitutt noen av de beste, og mest kompetente i Norge av hudleger og hårkirurger. Vi er meget stolte over å kunne tilby våre pasienter høy faglig kompetanse i en hyggelig atmosfære. Vi er her for å ivareta deg på best mulig måte fra start til slutt. Du kan kjøre helt inn vår klinikk og vi har to pasient parkeringsplasser hvor du kan parkere helt kostnadsfritt.

Velkommen til oss i Kirkeveien 7!