Hva er den maksimale mengden hår på hodet?

Hva er den maksimale mengden hår på hodet?

Alle mennesker blir født med et visst antall hårsekker på hodet sitt. Alle blondiner har vanligvis flest belg, mens de med rødt hår har det minste. Dette er genetisk bestemt via vår kropp. Alle brunetter inntar midt-posisjonen i denne rangeringen. Gjennomsnittlig mengde hår på en persons hode er ca 100.000 – 150.000. Hårets tetthet per 1 «cm2» varierer alt fra 150 til 750 hår. Dette er veldig individuelt på en bestemt persons hode.

Merker du stort hårtap, eller at det blir mindre og mindre hår?

I våre nyoppussede lokaler på Frogner, har Skandinavisk Hårinstitutt noen av de beste, og mest kompetente i Norge av hudlege og hårkirurg. Vi er meget stolte over å kunne tilby våre pasienter høy faglig kompetanse i en hyggelig atmosfære. Vi er her for å ivareta deg på best mulig måte fra start til slutt. Våre hårkirurger kan vise til over 10.000 hårtransplantasjoner siden 1995. Velkommen til oss i Kirkeveien 7!

Vi på Skandinavisk Hårinstitutt er bevisste på å ikke benytte salgspersonell uten medisinsk utdanning under våre konsultasjoner. Du blir alltid konsultert av en lege med spesialisering innen hud- og hårsykdommer, som vår spesialist i dermatologi Dr. Martin Enger. Alle former for hårtransplantasjon er kirurgiske behandlinger og vi anbefaler alltid at man konsulterer en lege. Dr. Enger gjennomfører en fullstendig trikologisk vurdering av din hodebunn for å undersøke om du er en god kandidat for å få gjennomført en hårtransplantasjon.

Hva er den maksimale mengden hår på hodet? – Skandinavisk Hårinstitutt