Hvilken klinikk skal man velge?

Hva skal man informere legen om under den første konsultasjonen?

Hårtransplantasjonskirurgi skal alltid være en klok avgjørelse. Det er avgjørende å vite at helsetilstand ikke er til et hinder for operasjonen. Mange lurer på: “Hvor skal jeg gjennomgå hårtransplantasjonskirurgi?”. Svaret er veldig klart: gå til den beste legen som spesialiserer seg på hårtransplantasjoner. Før du velger en hårkirurg, finn ut hvilken metode han / hun bruker, hvor lenge han / hun har utført hårtransplantasjoner og hva er hans / hennes erfaring og treningskurs. Man kan også se etter før/etter bilder, slik at man faktisk kan se hva slags jobber kirurgen har tidligere utført. I hårtransplantasjonskirurgi er en hårkirurgs opplevelse ekstremt viktig. Det har innvirkning på follikkelekstraksjonsmetoden, deres plassering og ikke minst det endelige resultatet av kirurgien.

Under det første besøket (konsultasjonen) bør du informere legen om aktuelle og tidligere sykdommer. Noen sykdommer kan dessverre forhindre en potensiell pasient fra hårtransplantasjonskirurgi. Det anbefales ikke å gjennomgå kirurgi og bruke penger for å få et dårlige resultat enn forventet. Det kan skje i tilfeller av unormalt blodsukkernivå (diabetes) og seborrhoe dermatitt. Det er veldig viktig å informere legen og hårkirurgen om dine forventninger. Da vil han / hun kunne vurdere om han / hun kan oppfylle dine krav. Du bør alltid vaske håret sent kvelden før operasjonen. En hårtransplantasjon er ikke invasiv, så du kan reise hjem etter operasjonen på egen hånd. Under operasjonen bruker hårkirurgen en lokalbedøvelse slik at operasjonen er smertefri for deg som pasient.

Så hvilken klinikk skal du velge? Vi i Skandinavisk Hårinstitutt er veldig stolte av å være en klinikk som tilbyr deg som vår pasient konsultasjon både av hudlege og av hårkirurg.