Hvordan velge klinikk

Hvordan velge klinikk

Her hos oss på Skandinavisk Hårinstitutt baseres prisen på resultatet etter behandlingen. Når vi tar for oss et donorområde, kalkuleres alltid risikoen for fremtidig håravfall. Vi har en langsiktig strategi for å være sikre på at pasienten opplever både naturlig hårvekst og et naturlig hårfeste når man blir eldre.

USA verdensleder i hårkirurgi

USA er fremst i verden på hårtransplantasjon og The American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS) er verdens eneste myndighet som akkrediterer hårkirurger. Sørg for at din kirurg har deres godkjenning.

Sørg for at klinikken har offentliggjort navnene på legene som gjennomfører inngrepene, og at klinikken oppgir legenes erfaring og utdanning. La ikke andre enn leger planlegge og gjennomføre kirurgiske inngrep på deg. Sørg også for at klinikken er registrert hos relevante myndigheter.

International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) er en verdensvid medisinsk organisasjon og en ledende autoritet på behandling av hårtap og gjenoppretting av hår. Sørg for at din hårkirurg er anerkjent av dem, en såkalt Fellow of the International Society of Hair Restoration Surgery (FISHRS). En Fellow er en kirurg som har solid erfaring og akkreditering nok til å kunne tilby det beste resultatet.

Skandinavisk Hårinstitutt er den eneste klinikken i Norge med slik akkreditering. Dette vil sikre deg den beste behandlingen og at du blir tatt vare på best mulig måte. Hos Skandinavisk Hårinstitutt er din behandling garantert av de mest erfarne hårkirurgene i Norge.

Annet å tenke på

  • Sjekk hårkirurgens merittliste og spør om hvor mange inngrep legen har gjort tidligere.
  • Møt hårkirurgen og teamet. Dette for å bli trygg på behandlingsformen, men også for å få en utredning over hvilken behandling som vil passe ditt behov best.
  • Velg en seriøs klinikk der en lege utfører både konsultasjonen og selve operasjonen. Ikke overlat disse to ekstremt viktige oppgavene til ikke-leger. Det er mulig å gå glipp av medisinske detaljer som bare erfarne leger kan vurdere.
  • Spør under konsultasjonen om det er en lege som utfører inngrepet.

Hvordan velge klinikk – Skandinavisk Hårinstitutt, Oslo