Hvorfor velge oss?

Om klinikken

Vi tilbyr selvfølgelig hårtransplantasjon uten barbering på toppen av hodet.

Får du ikke et naturlig resultat, får du en ny hårtransplantasjon uten kostnad.

Vi holder til i Norges kanskje mest elegante klinikk, sentralt på Frogner i Oslo.

Vi har Norges mest kompetente leger innen hårtransplantasjon.

Hva skiller oss fra andre klinikker?

Hvorfor velge oss? Norges mest erfarne og kompetente hårkirurger samlet under samme tak. Les mer om deres erfaring under og velg din lege med omhu.

Vi har høye krav til etikken i vår bransje og fordømmer klinikker og leger som benytter seg av villedende salgsteknikker, som å kalle hårtransplantasjoner “uten arr” eller “uten kirurgi”. Det finnes ennå ikke metoder for å transplantere hår uten kirurgi. Som pasient er det viktig at du vet dette før en behandling.
Vi på Skandinavisk Hårinstitutt er bevisste på å ikke benytte salgspersonell uten medisinsk utdanning under våre konsultasjoner.
Du blir alltid konsultert av en lege med spesialisering innen hud- og hårsykdommer, som vår spesialist i dermatologi Dr. Martin Enger. Alle former for hårtransplantasjon er kirurgiske behandlinger og vi anbefaler alltid at man konsulterer en lege. Dr. Enger gjennomfører en fullstendig trikologisk vurdering av din hodebunn for å undersøke om du er en god kandidat for å få gjennomført en hårtransplantasjon.

 • Våre hårkirurger har gjennomført mer enn 10.000 behandlinger siden 1995. Ingen andre hårkirurger i Norge kan matche dette.
 • Den eneste klinikken i Norge som har afrohår-erfaring.
 • Den eneste klinikken i Norge med kompetanse til å tilby FUE- og FUT-behandlinger med like godt resultat. Arrdannelsen etter våre FUT-behandlinger er tynn som en strek og vil ikke synes, selv med kort frisyre. Dette er motsatt av det som ofte beskrives av andre klinikker.
 • Både Dr. Marwan og Dr. Emil har jobbet og spesialisert seg i USA.
 • Dr. Marwan Saifi er en av bare ni direktører for Fellowship Training Program, anerkjent og akkreditert av International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Programdirektørene i ISHRS er kvalifiserte kirurger som har lov til å trene andre kirurger.
 • Topp moderne klinikk med høyteknologisk utstyr fra USA – opprinnelseslandet for banebrytende hårtransplantasjonskirurgi.
 • Hygienisk miljø.
 • Dr. Saifi er den eneste hårkirurgen i Norge med utmerkelse fra American Board of Hair Restoration Surgery, ABHRS.
 • Dr. Saifi er stipendiat som Fellow fra International Society of Hair Restoration Surgery (FISHRS), som den eneste i Norge.
 • Rett og slett Norges to mest dedikerte hårkirurger innen FUE-, BHT-og FUT-metodene.
 • Vår unike erfaring garanterer din trygghet og et naturlig resultat.

Hvorfor velge oss?

I våre lokaler på Frogner har Skandinavisk Hårinstitutt noen av Norges beste og mest kompetente hudleger og hårkirurger. Vi er glade over å kunne tilby våre pasienter høy faglig kompetanse i en hyggelig atmosfære. Vi er her for å ivareta deg på best mulig måte gjennom hele prosessen.

Du kan kjøre helt frem til vår klinikk og vi har to parkeringsplasser for pasienter, hvor du parkerer helt kostnadsfritt.

Velkommen til oss i Kirkeveien 7!