Klar for No-Shave-November? - Skandinavisk Hårinstitutt

Klar for No-Shave-November?

Deltar du ikke i No-Shave-November fordi du har for lite skjeggvekst? Vil du være klar for neste års markering? Det er fullt mulig.

I 2009 startet Facebook et initiativ for å skaffe midler til kreftforskning, etter at en mann fra Chicago hadde tapt kampen mot tykktarmskreft, og familien startet initiativet for å minnes ham.

No-Shave-November er ment å være en tid for menn til å huske hvor glade de skal være for å fortsatt ha hår, og at det ikke trengs å mistes i kreftbehandling og slikt. Man oppfordres til å donere de pengene man vanligvis bruker på barberhøvler, frisørbesøk og lignende, til partnerne til No-Shave-November. La skjegget og håret vokse, med andre ord.

For mange menn kan det være et skudd for baugen med hensyn til selvtilliten å vise frem en måneds skjeggvekst, men ikke ha like tykt skjegg som andre menn.

– Om du ønsker å foreta en skjeggtransplantasjon, har vi erfaring med FUT-, FUE og BHT-behandlingen som eneste norske hårinstitutt, gjerne i kombinasjon for best mulig resultat, sier Dr. Emil George ved Skandinavisk Hårinstitutt.

Ta kontakt for en konsultasjon.