Noen ting du kanskje ikke visste om hårtransplantasjon

Det er faktisk en vanlig myte at bare menn lider av hårtap, miste av hår og skallethet. Mange kvinner opplever faktisk også dette følelsesmessig og smertefulle problemet. Hårtap for millioner av mennesker ganske vanlig, og jo eldre man blir, jo vanlige blir det. Men det er mulig å gjenopprette håret ditt, og ikke minst er det sannsynligvis mye enklere og rimeligere enn du har trodd.

Så hva er det som egentlig forårsaker hårtap?

Det kan være mange grunner til at både kvinner og menn opplever hårtap. Genetikk spiller ofte en stor rolle, men det er også visse miljøfaktorer som kan forårsake hårtap. De fleste kvinner som opplever hårtap, gjør det vanligvis etter mange års “misbruk” av hodebunnen sin. Svært stramme frisyrer, “extensions” og andre vanlige skjønnhetsrutiner kan føre til hårtap hos kvinner. Dette er svært vanlig når man aldres.

Inenn 50 år vil mer enn halvparten av befolkningen i f.eks USA oppleve hårtap. Og hvis du er en av dem, vet du at denne opplevelsen ikke er noe særlig. For hvert nye hårstrå som faller, mister du kansje litt mer selvtillit? Du kan fort miste glede, for hvert hår som forsvinner. Men ikke mist aldri håpet! Hårtransplantasjon er mulig, og det er en god prosedyre som vi utfører på vår klinikk i Kirkeveien 7, Osl0

Flertallet av mennesker som har opplevd hårtap, vet kanskje ikke hvor lett hårtransplantasjon kan være, eller at det finnes flere alterantiver for denne prosedyren. Vi tilbyr en god pris her hos oss, og gjenngår ditt problem under konsultasjon med vår hudlege. Se ikke i speilet, og føl deg dårlig. Kontakt oss i Skandinavisk Hårinstitutt for en konsultasjon, og hvordan vi kan hjelpe deg!