PRP-behandling pris

Lurer du på hva en plasmainjeksjonsbehandling er og hva den koster? Her kan du lese mer om PRP-behandling og pris på behandlingsmetoden.

Å miste håret kan være tungt for mange, og for noen kan det påvirke selvfølelsen betraktelig. Mange ønsker å få håret tilbake, og en løsning kan være PRP-behandling. Dette er en mindre inngripende behandling enn for eksempel hårtransplantasjon

Hårkirurg som prater med pasient før hårtransplantasjon.

PRP-behandling – en naturlig behandling

PRP-behandling (Platelet Rich Plasma treatment) er en naturlig behandling der man bruker pasientens eget blod for å bremse hårtapet, og stimulere hårsekkene i hodebunnen til å skape ny hårvekst. Det er de hvite blodcellene, proteinene og blodplatene som bidrar til å stimulere hårveksten i denne prosessen. Behandlingsmetoden er også kjent under navnet vampyrbehandling. 

Hvor mye koster PRP-behandling?

PRP-behandling kan tas alene, eller i tillegg til en hårtransplantasjon. For å få et godt resultat bør behandlingen gjentas 3 ganger med 4 ukers mellomrom. Deretter bør behandlingen utføres én gang i året. 

PRP-behandling pris:

Én behandling med plasmainjeksjoner koster 4000 kroner inkl. moms.

Hårtransplantasjon + PRP-behandling = sant

PRP-behandling kan også brukes som et supplement til en hårtransplantasjon. Vi tilbyr ulike pakker der du både får hår- eller skjeggtransplantasjon i tillegg til 3 plasmainjeksjoner inkludert. 

Bestill konsultasjon på PRP-behandling – pris på konsultasjon

Lurer du på om PRP-behandling kan være noe for deg? Da kan ta du bestille en konsultasjon hos oss. Vår hudlege vurderer hvilke behandlingsmetoder som vil egne seg best for ditt utgangspunkt og ønsket resultat. 

Pris på konsultasjon (fysisk): 790,- inkl. moms.

Pris på konsultasjon (video): 690,- inkl. moms.

Prisen på konsultasjon refunderes dersom du velger å utføre behandling hos oss. 

Skandinavisk Hårinstitutt.

Om Skandinavisk Hårinstitutt

Skandinavisk Hårinstitutt har lang erfaring med behandlinger mot hårtap. Våre leger har over 27 års erfaring med hårtransplantasjon og har behandlet over 10 000 pasienter. Du er med andre ord i trygge hender hos oss. 

Vi holder til i Kirkeveien 7 i Oslo, og har egen klinikksuite for de som skal få utført behandling hos oss. Om du lurer på noe før, under eller etter behandlingen er det bare å spørre – vi er her for deg. 

Ta kontakt med oss

Hvis du har spørsmål om de ulike behandlingene vi tilbyr, konsultasjon, priser eller noe annet er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne.

Mer om PRP-behandling

PRP-behandling er en form for behandling der ens eget blod brukes for å helbrede. Her kan du lese mer om behandlingsmetoden. 

PRP-behandling, eller plasmainjeksjonsbehandlig, er en relativt rask behandlingsmetode. Det fungerer ved at blodets bestanddeler separeres i en sentrifuge. Kort oppsummert sitter man igjen med de delene av blodet som stimulerer til helbredelse og nydannelse av vev. 

Blodet vårt består av blodplasma, og blodceller. Etter at blodet har vært i en sentrifugeringsmaskin sitter man igjen med plasma. Dette er en gul væske som består av proteiner, men aller mest vann. Det er dette som injiseres i områdene du ønsker å stimulere til mer hårvekst. 

Kirurg viser pasient eksempler på operasjoner han har gjort tidligere.

Slik foregår en behandling med plasmainjeksjoner

PRP er en relativt rask behandlingsform, og det tar normalt rundt 45 minutter å utføre en behandling. Men før behandling må du inn for en konsultasjon. Slik er forløpet for en plasmainjeksjonsbehandling: 

1. Konsultasjon

Før du kan få behandling hos oss, må du inn for en konsultasjon. Vår hudlege undersøker deg og gir anbefalinger basert på ditt utgangspunkt. Ikke alle egner seg for de samme typene behandlingene, og vi ønsker aldri å sette i gang med en behandling som ikke passer for deg.

2. På behandlingsdagen: blodprøve og bedøvelse

Hvis plasmainjeksjoner passer for deg, kan du få time for behandling. På behandlingsdagen tar vi aller først en blodprøve, i tillegg vil du få bedøvelse slik at injeksjonene ikke skal gjøre vondt. 

3. Plasmainjeksjon

Blodprøven du tar hos oss settes i en sentrifuge, som skiller de ulike bestanddelene av blodet. Dette gjør at man sitter igjen med blodplasma som injiseres i områdene hvor du ønsker mer hårvekst. 

Hvem passer PRP-behandling for? 

PRP-behandling passer for både kvinner og menn. Hvis du er gravid eller ammer kan du ikke ta behandlingen. Du kan heller ikke bruke blodfortynnende medisiner under behandling. Du kan heller ikke ha sår eller lignende der hvor behandlingen skal utføres.

Pasient sitter på en skinn stol og smiler. Mørkt og luksuriøst rom.

Lurer du på noe om PRP-behandling?

Dersom du lurer på noe om PRP-behandling, enten det er pris, behandlingsmetode eller andre ting er det bare å ta kontakt med oss. Vi svarer på det du måtte lure på. Du kan også lese vår artikkel om PRP-behandling her.