Ofte stilte spørsmål om hårtransplantasjon

En hårtransplantasjon er en behandling der friske hårsekker flyttes til områder med lite hårvekst.

Selve hårtransplantasjonen tar mellom 2 til 8 timer, avhengig av antall hår som skal transplanteres og kompleksiteten i inngrepet. Det er for eksempel forskjell på å utføre transplantasjon på noen som ikke har gjennomført det tidligere, sammenlignet med å rette opp en mislykket transplantasjon.

Det nye håret begynner normalt å vokse ut etter omtrent 3 til 4 måneder. Etter 12 måneder vil du ha et komplett utvokst hår. Frem til det vil håret vokse ujevnt i takt.

Etter behandlingen er det viktig at du er svært forsiktig med berøring av området. Håret skal ikke vaskes i dusjen med dusjstråler eller med parfymerte produkter. Du vil få instruksjoner av oss om hvordan du skal skylle håret, samt hvilke produkter som skal brukes.

Både kvinner og menn kan være egnet for en hårtransplantasjon, men dette må avdekkes under konsultasjon. Vi undersøker ditt utgangspunkt og om du er egnet til å få behandlingen. Både alder, gener og underliggende sykdommer spiller en rolle her. Du kan ikke gjennomføre en hårtransplantasjon dersom du er gravid eller ammer.

Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon