Våre priser

Mann med grått hår og skjegg som holder en kaffekopp.

Spørsmål og svar

Vi tilbyr forskjellige behandlingsalternativer med ulike priser. Vi tilbyr også en rentefri nedbetalingsplan for deg som trenger det. Spør oss om dette under konsultasjon.

Ja, man får arr etter en FUE-operasjon. Det er ikke et lineært arr, slik man får etter en FUT-operasjon. Arr etter en FUE-operasjon består av små hyperpigmenterte prikker fra hårsekkgruppene som man fjerner individuelt.

Med en erfaren lege kan man føle seg trygg på at arrene blir så små som mulig. Disse legger man ikke merke til, selv med korte frisyrer. Noen hevder at en FUE-operasjon er en arrfri metode, men dette stemmer ikke.

Ja, FUE-metoden er et medisinsk inngrep. Vi ønsker å være åpne rundt dette, slik at pasienter ikke skal føle at de blir feilinformert.

Nei, dessverre. Omtrent hver femte person som søker hjelp for hårtap får avslag. Vi ønsker selvsagt å tilby behandling til flest mulig, men vi må også sikre realistiske forhåpninger hos pasientene våre. Noen ganger er ikke gjenvekst av hår mulig. Vi kan anbefale andre alternativer for disse pasientene, og vi snakker om dette i løpet av en konsultasjon.

Både FUE og FUT utføres med lokalbedøvelse, så inngrepene gjør ikke vondt. Den første tiden etter inngrepet kan du oppleve noe ubehag, men dette får du smertestillende for.

Tiden som er nødvendig beregnes ut ifra operasjonens omfang. Det kan ta fra ca. 2,5 timer til 7 timer.

Konsultasjoner skjer enten på selve klinikken eller via video. Under konsultasjonen går en av våre leger grundig gjennom blant annet hvorfor man mister hår, hvordan man gjennomfører et inngrep og hvor mange hårsekker som trengs for å skape et naturlig resultat.

Etter konsultasjon med en av våre leger setter vi opp en individuell plan for behandling, dersom du kan få gjennomført behandlingen, og bestemmer deg for å gjennomgå en hårtransplantasjon.

Ja, vi tilbyr skriftlig garanti på at mer enn 90 prosent av alt hår gror ut.

Vi anbefaler at våre pasienter tar det rolig de første to ukene etter operasjonen. Deretter kan man gå tilbake til sine vanlige treningsrutiner. Man kan gå tur de første ukene etter operasjonen, men vær forsiktig med hodet.

Håret begynner å gro allerede etter et par måneder og blir tettere for hver måned. Sluttresultatet vil synes etter mellom ni og 14 måneder.

Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon