Ta kontakt med oss

Få håret tilbake med moderne behandlingsmetoder innen hårtransplantasjon.

Bestill gratis konsultasjon

Våre leger

Alle former for hårtransplantasjoner er permanente behandlinger, og vi anbefaler alltid at man konsulterer en lege. Dr. Enger, spesialist i dermatologi, gjennomfører en fullstendig trikologisk vurdering av din hodebunn for å undersøke om du er en god kandidat til å få gjennomført en hårtransplantasjon.

Bestill konsultasjon

Verdt å notere seg:

 • Våre leger har gjennomført mer enn 12 000 behandlinger siden 1995. Ingen andre leger i Norge kan matche dette.
 • Vi er den eneste klinikken i Norge med erfaring innen afrohår.
 • Vi er den eneste klinikken i Norge med kompetanse til å tilby FUE- og FUT-behandlinger med like gode resultater. Arrdannelsen etter våre FUT-behandlinger er en tynn strek som ikke vil synes, selv med kort frisyre.
 • Både Dr. Marwan og Dr. George har jobbet og spesialisert seg i USA.
 • Dr. Marwan Saifi er én av kun ni direktører for Fellowship Training Program, anerkjent og akkreditert av International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Programdirektørene i ISHRS er kvalifiserte spesialisert innen hårtransplantasjon som har lov til å undervise andre leger.
 • Toppmoderne klinikk med høyteknologisk utstyr fra USA – opprinnelseslandet for banebrytende hårtransplantasjons behandlinger.
 • Hygienisk miljø.
 • Dr. Saifi er den eneste legen i Norge med utmerkelse fra American Board of Hair Restoration Surgery, ABHRS.
 • Dr. Saifi er stipendiat fra International Society of Hair Restoration Surgery (FISHRS), som den eneste i Norge.
 • Våre leger er de to mest dedikerte spesialistene innen FUE-, BHT-og FUT-metodene i Norge.
 • Vår unike og lange erfaring garanterer din trygghet og et naturlig resultat.
Dr. Martin Enger

Dr. Martin Enger

Hudlege. Spesialist i hud- og hårsykdommer.

Mange som sliter med hår- og hodebunnssykdommer går årevis uten å søke hjelp, eller føler at deres sykdom ikke blir tatt alvorlig i kontakt med helsevesenet.

«Gjennom mange år som praktiserende hudlege har jeg oppnådd bred og inngående kompetanse innenfor dette sykdomsfeltet. Jeg vil gjennom konsultasjon og undersøkelse vurdere ditt problem, slik at vi kan komme frem til hvilke behandlinger som er de beste for deg. 

«Hår er viktig. Det meste kan bli bedre».

Dr. Martin Enger

Dr. Marwan Saifi

Dr. Marwan Saifi

Lege og spesialist innen hårtransplantasjon.

Dr. Saifi har utført mer enn 10 000 hårtransplantasjoner. Ingen andre leger i Norge kan matche dette. Han er diplomat av “The American Board of Hair Restoration Surgery” ABHRS, “Fellow of the International Society of Hair Restoration Surgery” FISHRS og “Approved Fellowship Training Program Director”.

Dr. Saifi har utført hårtransplantasjoner av høyeste kvalitet siden 1995, og har spesialisert seg på å reparere utilstrekkelige hårtransplantasjoner. Da hårtransplantasjon var et nytt fagfelt, forbedret Dr. Saifi prosedyren ved å lage et apparat kalt “The Hemostatic Dilator”, patentert under hans navn (Dr. Saifi, US patent, nummer 5.797.945 den 25. august 1998).

Dr. Saifis mål er å integrere medisinsk ekspertise, kunstnerisk kreativitet, profesjonalitet og omfattende erfaring for å overgå pasientens forventninger.
Dr. Saifi har vært tilknyttet internasjonale hårrestaureringssentre og jobbet på klinikker i New York, Philadelphia, San Juan, Dubai og nå Oslo.

Dr. Saifi tilbyr som en av få i Norge alle behandlingsmetoder, som FUE, FUT og BHT.

Han oppnådde sin doktorgrad ved Wroclaw Medical University i 1989.

Siden 2010 har Dr. Saifi gitt et praktisk opplæringsprogram i hårtransplantasjoner og trent leger fra mange land; Brasil, Irland, USA, India, Storbritannia, Marokko, Polen, Tyskland og Australia.

Dr. Saifi er medlem av “International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)” og “Association of Polish Surgeons”, er registrert hos General Medical Council i Storbritannia og “Polish Association of Aesthetic Medicine”, samt medisinsk rådgivende styremedlem i “HairMax Laser Comb, Lexington International, FL USA.” og “ISHRS Membership Committee Member.”

Dr Maciej Borejsza

Dr Maciej Borejsza

Lege og spesialist innen hårtransplantasjoner.

Dr. Borejsza ble uteksaminert ved Lublin Medical School i 2011. Han utførte sin første hårtransplantasjon i 2012, og har vært medlem av ISHRS siden 2016.
Dr. Borejsza deltar på workshops, møter og konferanser for å holde seg oppdatert på nyvinninger. Han utfører FUE og BHT- metodene.

Dr. Borejsza har praktisert i Polen, på Malta og i Norge. Han utfører hår-, skjegg- og øyenbrynstransplantasjoner.

Dr. Emil George

Dr. Emil George

Spesialist innen hårtransplantasjoner.

Dr. Emil George er en svensk lege som deltar jevnlig på internasjonale konferanser. Han er godt orientert innen den nyeste utviklingen på feltet. Dette gjør at kan han tilby best mulig resultat og bedre behandlingskvalitet for sine pasienter.

Dr. Emil George er ekspert på FUE-, FUT- og BHT-metodene, og spesialiserte seg i faget i både USA og Polen. Emil tilbyr sine pasienter hår- og skjeggtransplantasjoner, og behandler også pasienter som er misfornøyde med tidligere inngrep ved andre klinikker.
Dr. Emil George snakker norsk, svensk, engelsk og italiensk, og er medlem av Den Norske Legeforening samt S.itri.

“Alle menn og kvinner fortjener å kunne se seg selv i speilet uten angst for tynt skjegg eller hårtap.”

Dr. Emil George

Dr. Györgyi Palos

Dr. Györgyi Palos

Lege innen øre-nese-hals, hode- og nakkekirurgi, samt spesialist innen hårtransplantasjon

Dr. Györgyi Palos tok legeutdanningen ved Semmelweis Universitet i Ungarn. Her ble hun i 2004 tildelt «Dean’s Award for Academic Excellence».

Hun har vært sertifisert spesialist innen øre-nese-hals, hode- og nakkekirugi siden 2011 og har 11 års erfaring innen FUE-hårtransplantasjon. Dr Györgyi har gjennomført en rekke kurs med opplæring og seminarer innen hode- og nakkekirurgi, laserkirurgi og hårtransplantasjon. Hun er medlem av både Den norske legeforening og Den ungarske legeforening, og har arbeidet som lege og hårspesialist i Oslo, København og Stockholm.