Klinikken

Hårtransplantasjon i verdensklasse

Hos Skandinavisk Hårinstitutt kombinerer vi klasse, kompetanse og komfort for å gi deg det beste resultatet. Fra ditt første møte med hudlegen til oppfølgingstimen din 12 måneder etter endt behandling – slik er det hos oss:

Kjør helt frem til døra

Skandinavisk Hårinstitutt holder til i herskapelige lokaler på Frogner i Oslo. Adressen vår er Kirkeveien 7, og hit kommer du enkelt med både bil og offentlig transport. Vi har to parkeringsplasser for pasienter hvor du står kostnadsfritt. Dermed kan du kjøre helt frem til døra og gå tørrskodd inn.

Konsultasjon hos hudlegen

Hos oss blir du møtt med et smil. Mens du venter på konsultasjonen din kan du nyte kaffe og snacks i vår komfortable sofa. Vi er her for å ivareta deg på best mulig måte gjennom hele prosessen.

Deretter møter du legen din. Hos Skandinavisk Hårinstitutt har vi noen av Norges beste og mest kompetente hudleger og spesialister innen hårtransplantasjoner, og vi skreddersyr den beste behandlingen for deg – enten det er medisinsk behandling, eller hårtransplantasjon.

Fokus på kvalitet

Vi er stolte over å kunne tilby våre pasienter høy faglig kompetanse i en hyggelig atmosfære. Hos oss er du i trygge hender, og får den rette behandlingen. Konsultasjonen foregår alltid hos hudlege, som har spesialkompetanse innen hud- og hårsykdommer. Sammen setter dere opp en behandlingsplan som er skreddersydd for å møte dine behov, og ikke minst dine ønsker til resultat.

En natt i klinikksuiten

Kvelden før operasjonsdagen sjekker du inn i klinikksuiten vår. Suiten er innredet med fokus på harmoni og velvære, slik at du skal få et mest mulig avslappende og behagelig besøk.

Suiten har en stor og romslig stue, kjøkken, bad og soverom. Her finner du mat og forfriskninger som kan nytes dagen før operasjonen. Du får en god natts søvn, og slipper å anstrenge deg på operasjonsdagen.

Suiten ligger vegg i vegg med operasjonssalen, så veien videre er ikke lang. 

Under operasjonen

På morgenen før operasjonen får du møte legen som forteller deg om hva som skal skje i løpet av dagen. Skal du ha en hårtransplantasjon benytter vi oss enten av FUE- eller FUT-metoden.

Hårtransplantasjon foregår med lokalbedøvelse. Du ligger komfortabelt under hele behandlingen, og får servert forfriskninger og snacks ved behov.

Les alt om hårtransplantasjon her!

Etter operasjonen

Etter operasjonen får du hvile deg på et eget privat rom. Vi byr på lunsj og forfriskninger mens du slapper av i en myk og god sofa. Du kan dra hjem når du ønsker det.

Vi følger deg opp

Etter operasjonen må håret gro seg til på egenhånd. Du vil se gode resultater etter hvert som håret gror, og først når det har gått et år kan vi si at behandlingen er ferdig. Da kommer du til en oppfølgingskontroll hos oss.

Resultatet av en hårtransplantasjon er naturlig og vakkert permanent hår. Våre leger er svært presise, med teft for det estetiske. Vi lytter til dine ønsker og tar hensyn til dine behov, slik at ditt opphold hos oss så godt som overhodet mulig.