Slik er det hos oss

Skandinavisk Hårinstitutt

Skandinavisk Hårinstitutt er stedet hvor klasse, kompetanse og ferdigheter kommer sammen for å gi deg det beste resultatet.

I våre lokaler på Frogner har Skandinavisk Hårinstitutt noen av Norges beste og mest kompetente hudleger og hårkirurger. Vi er glade over å kunne tilby våre pasienter høy faglig kompetanse i en hyggelig atmosfære. Vi er her for å ivareta deg på best mulig måte gjennom hele prosessen.

Du kan kjøre helt frem til vår klinikk og vi har to parkeringsplasser for pasienter, hvor du parkerer helt kostnadsfritt.

Velkommen til oss i Kirkeveien 7!

Vi tar godt vare på deg

Hos oss blir du møtt med et smil. Vi tilbyr kaffe og snacks som du kan nyte i vår komfortable sofa mens du venter på din konsultasjonstime hos hudlegen.

Vi skreddersyr din behandling

Under konsultasjonen går vi grundig gjennom dine ønsker.
Dr. Martin Enger skreddersyr den beste behandlingen for deg, enten det er medisinsk behandling eller hårtransplantasjon.

Vårt fokus er kvalitet

Konsultasjoner utføres alltid av vår hudlege, som har spesialkompetanse innen hud- og hårsykdommer. Du kan derfor være trygg på at du er i gode hender og at du får den rette behandlingen for deg.

Flotte og beroligende omgivelser

Vårt lokale er innredet med fokus på harmoni og velvære.

Ditt velvære er viktig for oss

I løpet av behandlingen kan du hvile deg på et eget privat rom. Her du kan slappe av i en myk og god sofa, mens vi byr på god lunsj og forfriskninger.