Slik gir vi tilbake

Foreningen for hjertesyke barn

Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) jobber med å ivareta interessene for barn og unge under 18 år med medfødt, tidlig ervervet eller genetisk hjertefeil. Foreningen ivaretar også deres pårørende.

Les mer om vår donasjon her

Logo for forening for hjertesyke barn
Logo for "frelsesarmeen"

Frelsesarmeen

Frelsesarmeen er en global, kristen bevegelse med sosialt engasjement i mer enn 130 land. Bare i Norge driver Frelsesarmeen 250 virksomheter, som blant annet arbeider med bekjempelse av fattigdom og rusomsorg. 

Hjemmeside

Vi bryr oss

Hos Skandinavisk Hårinstitutt ønsker vi å bidra til å gjøre verden litt bedre. Vi bryr oss om våre medmennesker, og hvis vi kan gjøre livet litt enklere for de som har det vanskelig, så ønsker vi å gjøre vårt.

Hår er viktig. For de aller fleste mennesker har hår stor symbolverdi, både for kultur, religion, historie og identitet. Mennesker bruker hår til å fremheve skjønnhet, endre utseende, uttrykke sin egen stil eller identitet og så mye mer.

Derfor kan hårtap oppleves som svært vanskelig – spesielt for mennesker som har vært utsatt for en ulykke eller sykdom som har ført til varig hårtap.

Kontaktskjema

Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon