Ta kontakt med oss

Få håret tilbake med moderne behandlingsmetoder innen hårtransplantasjon.

Bestill gratis konsultasjon

Veldedighet

Slik gir vi tilbake

Det er viktig for oss i Skandinavisk Hårinstitutt å gi tilbake når vi kan. Derfor utfører vi pro bono-behandlinger på pasienter som kommer til oss etter ulykker som har forårsaket hårtap. Dette kan for eksempel være brannskader, kjemiske uhell eller skader og arr i hodebunnen som ødelegger stamcellene i hårsekkene. Vi hjelper også pasienter som har hatt mislykkede hårtransplantasjoner hos andre klinikker.

Foreningen for hjertesyke barn

Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) jobber med å ivareta interessene for barn og unge under 18 år med medfødt, tidlig ervervet eller genetisk hjertefeil. Foreningen ivaretar også deres pårørende.

Les mer om vår donasjon her

Frelsesarmeen

Frelsesarmeen er en global, kristen bevegelse med sosialt engasjement i mer enn 130 land. Bare i Norge driver Frelsesarmeen 250 virksomheter, som blant annet arbeider med bekjempelse av fattigdom og rusomsorg. 

Hjemmeside

Vi bryr oss

Hos Skandinavisk Hårinstitutt ønsker vi å bidra til å gjøre verden litt bedre. Vi bryr oss om våre medmennesker, og hvis vi kan gjøre livet litt enklere for de som har det vanskelig, så ønsker vi å gjøre vårt.

Hår er viktig. For de aller fleste mennesker har hår stor symbolverdi, både for kultur, religion, historie og identitet. Mennesker bruker hår til å fremheve skjønnhet, endre utseende, uttrykke sin egen stil eller identitet og så mye mer.

Derfor kan hårtap oppleves som svært vanskelig – spesielt for mennesker som har vært utsatt for en ulykke eller sykdom som har ført til varig hårtap.