FUE

Follicular Unit Excision (FUE) er den beste og mest moderne metoden innen hårtransplantasjon i dag. Her kan du lese mer om hvordan inngrepet foregår.

Skandinavisk Hårinstitutt har utført mer enn 10.000 hårtransplantasjoner siden 1995. Det er mer enn noen andre klinikker i landet. Våre leger utfører hårtransplantasjoner av høyeste kvalitet, og er eksperter på både FUE, FUT og BHT-metodene.

Alle disse behandlingene gjør at ditt naturlige hår begynner å vokse ut igjen etter noen måneder. Resultatet er tettere, fyldigere hår. Hvis du vurderer å ta en hårtransplantasjon eller lurer på om behandlingen passer deg – bestill en konsultasjon hos oss i dag.

Vår hudlege Dr. Martin Enger er spesialist på hud- og hårsykdommer, og kan utføre en fullstendig trikologisk undersøkelse av ditt hår og hodebunnen din.

Hva er FUE-metoden?

FUE står for Follicular Unit Excision, og er den metoden våre leger benytter seg mest av. Dette er fordi FUE er den mest moderne metoden for hårtransplantasjon som gir minimalt med arr, kort legningstid og lite ubehag i ettertid. Behandlingen utføres under lokalbedøvelse.

Den første konsultasjonen

En av de viktigste delene av behandlingsprosessen er den første konsultasjonen før selve behandlingen. På konsultasjonen vil vår hudlege undersøke håret og hodebunnen din, og se om du egner deg for en hårtransplantasjon.

Vi vil at alle våre pasienter skal få en hårmanke som de er stolte av, men dessverre er det enkelte faktorer som kan gjøre at man bør vurdere andre alternativer. Dette kan for eksempel gjelde hvis du er for ung eller har for lite hår på donorstedet (vanligvis i bakhodet).

På konsultasjonen vil hudlegen snakke med deg om dine personlige forutsetninger og hvilke resultater du ønsker deg. Hvis du egner deg for en hårtransplantasjon, vil vi gi deg et korrekt prisoverslag på hvor mye inngrepet kommer til å koste.

Slik foregår behandlingen

Vi har tilrettelagt for at alle våre pasienter skal få en så behagelig og positiv opplevelse som mulig hos oss. Dagen før behandlingen kan du parkere  gratis på en av parkeringsplassene våre utenfor klinikken.

Vi holder til i rolige og komfortable omgivelser på Frogner i Oslo. Det er viktig å føle seg uthvilt og opplagt på behandlingsdagen, og derfor har vi en suite hvor du kan overnatte natten før behandlingen. Denne overnattingen er inkludert i alle våre behandlinger. Før behandlingen går vi sammen gjennom hva som kommer til å skje under behandlingen.

Smertefri behandling

Du får lokalbedøvelse før behandlingen starter. Dette kan være litt ubehagelig, men under selve behandlingen vil du ikke merke noen ting. Under behandlingen blir én og én hårsekkgruppe trukket ut fra et donorområde (vanligvis i bakhodet) før de blir transplantert til området med lite hårvekst.

Dette er et avansert håndverk som krever omfattende erfaring, kompetanse og presisjon. Våre spesialister innen hårtransplantasjon har den ekspertisen du trenger for å få et vellykket resultat. Les mer om våre leger her.

Etter behandlingen kan du oppleve litt ubehag, men du vil få smertestillende for dette. Du kan gå tilbake på jobb igjen etter kort tid.

Hvilke andre behandlingsmetoder finnes?

Vi tilbyr også hårtransplantasjon med Follicular Unit Transplantation (FUT) og Body Hair Transplantation (BHT). FUT er en metode hvor vi fjerner en stripe hår fra bakhodet til pasienten.

Deretter separeres hårene med et mikroskop, og så transplanteres de til området uten hår. Denne metoden er også veldig effektiv mot hårtap, men vi foretrekker å bruke FUE-metoden, da denne gir mindre synlige arr.

Hvis pasienten har for lite hår på donorområdet, går det i enkelte tilfeller an å bruke BHT-metoden, hvor man transplanterer hår fra brystet eller skjegget til hodet. Vi tilbyr også medisinsk behandling av hårtap.

Vi garanterer et naturlig og vellykket resultat

Hvis du velger å gjennomføre en hårtransplantasjon hos Skandinavisk Hårinstitutt, kan du være sikker på at du er i trygge hender. Vi er en topp moderne klinikk som kun benytter oss av det mest høyteknologiske utstyret innen hårtransplantasjonsbehandlinger.  Hos oss møter du noen av Norges mest erfarne spesialister innen hårtransplantasjon.

Vi er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd med resultatet at vi tilbyr fornøydgaranti. Hvis ikke 90% av håret vokser tilbake igjen etter behandlingen, får du en ny hårtransplantasjon uten ekstra kostnader.

Opphold i vår suite inkludert i prisen

Vi vil at du skal få en så behagelig og avslappende opplevelse som mulig hos oss, og derfor har vi en egen suite hvor du kan sjekke inn dagen før operasjonen. Dette gjør at du ikke trenger å anstrenge deg på samme dagen som operasjonen. 

Vi har to parkeringsplasser som du kan benytte deg av. Suiten er stor og romslig, og har blant annet et stort soverom, bad og kjøkken med snacks og forfriskninger. Dette gjør at du kan få deg en god natts søvn og føle deg opplagt til operasjonen. 

På behandlingsdagen har du en konsultasjon med legen din, slik at du kan stille alle spørsmålene du måtte ha om behandlingen. Etter behandlingen kan du slappe av på et eget rom mens vi serverer deg lunsj og forfriskninger. 

Les flere artikler om våre behandlinger her.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss i dag!

Skandinavisk Hårinstitutt tilbyr hårtransplantasjon for både kvinner og menn. Vi utfører hår- skjegg- og øyenbrynstransplantasjoner, og har lang erfaring med afrohår.

Ved å utføre hårtransplantasjonen hos oss, kan du være sikker på at du får best mulige resultater.

Hvis du har noen spørsmål eller ønsker å bestille en konsultasjon, så ta kontakt med oss i dag. Velkommen til Skandinavisk Hårinstitutt!