Hvilke spørsmål bør du stille til legen?

Før du utfører hårtransplantasjon, er det veldig viktig at du føler deg komfortabel og trygg med din lege og resultatene han kan gi deg. Dette for at du skal få mest mulig ut av din konsultasjon med både vår hudlege og vår spesialist innen hårtransplantasjon.

Spør om utdanningen

En god utdanning og sertifisering indikerer at en spesialist innen hårtransplantasjon har hatt en omfattende opplæring og er anerkjent som både pålitelig og dyktig.

Nøl aldri om å få se legens legitimasjon eller be om mer informasjon om hans utdannelse og sertifikater. Du kan også søke opp og se utdannings institusjon(ene), og undersøke skolen for å lære mer om programmene og nivået på erfaring det gir kandidater som er utdannet der.

Vi er stolte av at våre leger er blant de dyktigste og mest erfarne i Norge for hårtransplantasjon med over 10000 medisinske inngrep siden 1995.

Spør om erfaringen

Finn ut hvor lenge legen har utført hårtransplantasjoner og hvilke transplantasjonstyper han eller hun er mest kjent med. Hvis du ser noen som bare gir en bestemt prosedyre, kan du spørre når de begynte å spesialisere seg og hvor mange transplantasjoner de har utført. Spør da gjerne om de har erfaring med medisinske inngrep. Er svaret da nei, så bør varselslampene begynne å lyse. Husk at hårtransplantasjon alltid innebærer medisinske inngrep.

Husk at hårtransplantasjon alltid skal utføres av en utdannet lege, og at annet personell ikke er tilstrekkelig opplært eller har god nok erfaring til å utføre hårtransplantasjonen riktig. Det er viktig å få gode svar hvis du spør hvem som skal utføre selve hårtransplantasjonen.

En av våre spesialister innen hårtransplantasjon Dr. Marwan Saifi, har utført over 10000 prosedyrer siden 1995. Han er en av de fremste legene på FUE-hårgjenopprettingsteknikk, inkludert FUE uten barbering som gjør det mulig for pasienter som ønsker å være presentabel rett etter hårtransplantasjonen.

I tillegg er Dr. Emil George en av Norges mest erfarne spesialister på hårtransplantasjon. Du er i trygge hender her hos oss på Skandinavisk Hårinstitutt.

Spør om før- og etterbilder

Å se på klinikkens før- og etterbilder kan gi deg et godt inntrykk på hva du har i vente for din hårtransplantasjon. Er du veldig bekymret før inngrepet, så be om å se bilder av legens tidligere pasienter før og etter prosedyrene. Og da kan være det være spesielt fint å se samme type hårtransplantasjon som som du ønsker å ta.

Dette vil gi deg et godt visuelt inntrykk av hvordan din egen hårtransplantasjon kan bli seendes ut. Det er også viktig under konsultasjon med vår hudlege, også forteller om dine forventninger til ditt inngrep. Vår hudlege og vår spesialist innen hårtransplantasjon vil vise deg før- og etterbilder av tidligere pasienter vi har utført hårtransplantasjon på.

Fortell om dine forventninger

Det er viktig å fortelle under konsultasjon hvilke forventninger du har til prosedyren. Du skal snakke med din lege og ikke salgspersonell.

Finn ut om det er spesielle forberedelser du må gjøre før prosedyren, og hvor lang tid det vanligvis tar å se resultatene. Dette er viktig så du ikke får falske forhåpninger.

Du bør være komfortabel med både legen og den foreslåtte prosedyren før du går videre med hårtransplantasjonen. La svarene på spørsmålene veilede deg i å ta en beslutning for å sikre at du finner den beste legen til å utføre operasjonen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss i Skandinavisk Hårinstitutt for en konsultasjon i Kirkeveien 7, Frogner, Oslo.

Hvilke spørsmål bør du stille til legen? – Skandinavisk Hårinstitutt