Få tykkere hår

Hårkirurg fremfører tidligere operasjoner til ny pasient.

Drømmer du om tykkere eller fyldigere hår? Hvis du har mistet litt eller store deler av håret, kan vi hjelpe deg.

Alle våre konsultasjoner utføres av vår hudlege Dr. Martin Enger. Han er spesialist i hud- og hårsykdommer og kan finne ut hvilken behandling som passer til deg. Vi tilbyr både hårtransplantasjon og medisinsk behandling mot hårtap. 

Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag dersom du har mistet håret eller ønsker deg tykkere hår. Her kan du lese mer om våre behandlinger. 

Hårtransplantasjon

Våre leger har utført mer enn 10.000 hårtransplantasjoner – det er mer enn noen andre leger i landet. Vi tilbyr hårtransplantasjon med teknikkene FUE (Follicular Unit Excision) og FUT (Follicular Unit Transplant). Våre leger skaper like gode resultater med begge disse metodene. 

FUE (Follicular Unit Excision)

FUE er den metoden vi foretrekker å bruke. Denne metoden er mer avansert enn FUT, men etterlater mindre synlige arr. Arrene ser ut som små prikker og blir dekket av det gjenværende håret man har på donorstedet. 

Du får lokalbedøvelse før behandlingen starter. Dette kan være litt ubehagelig, men under selve behandlingen vil du ikke merke noen ting. Under behandlingen blir én og én hårsekkgruppe trukket ut fra et donorområde (vanligvis i bakhodet) før de blir transplantert til området med lite hårvekst. 

Et par måneder etter operasjonen begynner håret å vokse ut igjen. Det endelige resultatet ser man etter 9-14 måneder.

FUT (Follicular Unit Transplant)

FUT er en annen metode vi bruker i enkelte tilfeller. Metoden går ut på at vi fjerner en stripe hår fra bakhodet, så separeres hårene med et mikroskop og deretter transplanteres de til området uten hår.

Denne metoden gir også gode resultater, men fordi den gir mer arrdannelse, foretrekker vi i de fleste tilfeller å bruke FUE.

En kirurg som skisserer på hodet til pasient, hvor han skal operere. Pasienten har lite hår på hode.

 

Medisinsk behandling

Vi tilbyr også medisinsk behandling mot hårtap, enten i form av lokalbehandling eller tabletter. Ulempen ved disse behandlingene er at man må ta tablettene hver dag, ellers fortsetter hårtapet. 

Kan man få tykt hår av ulike produkter?

Det er mange produkter og vitaminer som hevder å gjøre håret tykkere og at man får mer volum. Hvis man ikke er født med tykt hår, så kan man ikke få det bare ved å ta vitaminer eller bruke de riktige produktene. 

Når det er sagt, er det noen enkle tips man kan følge for å holde håret sunt og forebygge hårtap. Det er for eksempel viktig å bruke en god shampoo og balsam som er skånsom mot hodebunnen, spise et sunt og næringsrikt kosthold og unngå kjemisk behandling av håret. Slike behandlinger sliter på håret og gjør at det hårstråene brekker lettere. 

Vi hjelper deg med å få håret tilbake!

Hos Skandinavisk Hårinstitutt møter du landets mest erfarne eksperter innen hårtransplantasjon. Vi har utført over 10.000 vellykkede hårtransplantasjoner siden 1995, og er den eneste klinikken i Norge som har erfaring med afrohår.

Vi holder til i hyggelige omgivelser sentralt på Frogner i Oslo. På den første konsultasjonen vil du bli møtt av vår dyktige hudlege Dr. Martin Enger. Han utfører en fullstendig trikologisk undersøkelse av ditt hår og hodebunn og finner ut hvilken behandling som eventuelt passer best for deg. 

Vårt mål er at du skal få best mulig resultat, og derfor er vi alltid ærlige om vi mener du egner deg for en hårtransplantasjon eller ei. 

Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag. Vi kan hjelpe deg med å få håret og selvtilliten tilbake!