Viker hår 

Har du begynt å få høye viker? Skandinavisk Hårinstitutt tilbyr medisinske behandlinger av hårtap. Vi kan hjelpe deg med å få håret ditt tilbake.

De aller fleste menn mister store deler av håret med alderen, men når hårtapet begynner, varierer veldig. De aller fleste begynner å miste hår i 30-50 årsalderen, men enkelte begynner å oppleve at håret blir tynnere allerede i 20-årsalderen. 

Hos menn begynner hårtapet oftest med at man får større viker og høyt hårfeste. Arvelig hårtap kalles androgen alopesi, og er knyttet til det mannlige kjønnshormonet dihydrotestosteron (DHT).

Høye viker og hårtap hos kvinner

Hårtap er også veldig vanlig blant kvinner, men hårtapet utvikler seg ofte annerledes enn hos menn. Hos menn er det ganske enkelt å forutse hvordan hårtapet kommer til å utvikle seg, mens hos kvinner er det mer diffust. 

Mange kvinner får tynnere hår generelt, mens andre merker at håret blir tynnere på toppen av hodet eller hårfestet. Dette skjer som oftest i forbindelse med fødsel og amming eller etter overgangsalderen. 

Andre grunner til håravfall hos kvinner kan blant annet komme av langvarig stress, mangelfullt kosthold, hudsykdommer, lavt stoffskifte, sykdommen alopecia areata eller kjemisk behandling. 

Hårtap kan gå hardt utover selvbildet

Selv om hårtap er svært normalt både hos kvinner og menn, kan det være en stor påkjenning for psyken og selvbildet. Mange blir stressede og urolige når de ser at de har begynt å få høye viker eller fått gradvis tynnere hår. 

Enkelte føler at de må skjule hårtapet med hodeplagg og bruker mye penger på hårprodukter som gir lite effekt. Tykt og sunt hår er et tegn på ungdommelighet, og derfor føler mange at de ser mye eldre ut med en gang de begynner å miste håret.

Vi kan hjelpe deg med å få håret ditt tilbake 

Skandinavisk Hårinstitutt er spesialister på hårtap, og tilbyr medisinsk behandling av hårtap. 

Vår hudlege Dr. Martin Enger er spesialist i hud- og hårsykdommer. Ved å bestille en konsultasjon hos oss, kan han finne ut hva som er årsaken til ditt hårtap og hva du kan gjøre for å få håret ditt tilbake. 

Se før og etter-bilder her!

 

Forskjellige behandlinger mot hårtap

Hvilken behandling som passer for deg, kommer blant annet an på hvor omfattende hårtapet er og hvilket resultat du forventer deg.  

Medisinsk behandling

Det er ikke alle som egner seg for en hårtransplantasjon, og da går det an å prøve medisinsk behandling i form av tabletter eller lokalbehandling. 

Denne typen behandling gjør at hårtapet stanses, men det er ikke alltid disse behandlingene gjør at håret vokser ut igjen. Hvis man avbryter behandlingen, vil man begynne å miste hår igjen. 

Hårtransplantasjon 

Hårtransplantasjon er den eneste behandlingen mot hårtap som gjør at du kan få ditt eget hår tilbake på en varig og naturlig måte. Hvis du vurderer å ta hårtransplantasjon, er det imidlertid viktig å gå til en spesialist innen hårtransplantasjoner med lang erfaring som du kan stole på. 

Hårtransplantasjon er et avansert fagfelt som krever omfattende erfaring og høy kompetanse. Det er viktig at legen vet hvordan man skal få et optimalt resultat som kler deg og ditt ansikt. 

Våre leger har utført mer enn 10.000 vellykkede hårtransplantasjoner siden 1995, og har Norges lengste erfaring innen hårtransplantasjon. Dette gjør at du kan være sikker på at du er i trygge hender. Vi hjelper deg med å få håret og selvtilliten tilbake igjen.

Behandling av høyeste kvalitet

Hos Skandinavisk Hårinstitutt møter du landets mest erfarne leger innenfor behandling av hårtap. Dr. Marwan Saifi er en svært anerkjent spesialist innen hårtransplantasjoner på verdensbasis, og er én av kun ni direktører for Fellowship Training Program, noe som betyr at han har autorisasjon til å undervise andre leger. 

Vi tilbyr både medisinsk behandling, hår- skjegg- og øyenbrynstransplantasjon. Innenfor hårtransplantasjon benytter vi oss av metodene FUE, FUT og BHT. Dette er de mest avanserte og moderne metodene som finnes innen hårtransplantasjon i dag. 

Ved å bestille en konsultasjon hos oss, kan vår hudlege Dr. Martin Enger finne ut om du egner deg for en hårtransplantasjon, og hvilken metode som eventuelt passer best for deg. Vi er svært opptatt av at du som pasient skal bli strålende fornøyd med resultatet, og tilbyr god oppfølging både før, under og etter operasjonen. 

Luksus og komfort i behagelige omgivelser

Skandinavisk Hårinstitutt ligger sentralt til på Frogner i Oslo. Vi vil at du skal føle deg så godt ivaretatt som mulig hos oss, og derfor er et opphold i klinikkens suite inkludert i alle våre behandlinger. 

Du kan ta inn på suiten dagen før behandlingen, slik at du slipper stress og anstrengelse på selve behandlingsdagen. Suiten har en stor stue, soverom, bad og kjøkken med mat og forfriskninger. 

Utenfor klinikken har vi to parkeringsplasser som du kan benytte deg av helt gratis. Under behandlingen kan du slappe av i en sofa på et eget rom mens vi serverer deg lunsj og snacks. Etter behandlingen får du vite hvordan du skal ta vare på håret og hodebunnen din i tiden fremover, og det er selvfølgelig bare å ringe oss hvis du lurer på noe.

Se bilder av klinikksuiten her!

Bestill din konsultasjon i dag!

Dersom du har begynt å miste håret og lurer på om en av våre behandlinger passer for deg, så ta kontakt med oss i dag. Vår erfarne hudlege kan utføre en fullstendig trikologisk undersøkelse av ditt hår og hodebunn og svare på alle spørsmål du måtte ha. 

Dersom konsultasjonen fører til en hårtransplantasjon hos oss, refunderer vi beløpet for konsultasjonen. Vi vet hvor frustrerende det kan være å miste håret og vil hjelpe deg med å få selvtilliten tilbake. Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon.