Hårtransplantasjon – varig behandling mot hårtap

play

Efarne leger innen hårtransplantasjon

Hos Skandinavisk Hårinstitutt møter du noen av landets mest erfarne leger innenfor hårtransplantasjon. Vi har også en egen hudlege, Dr. Martin Enger, som er spesialist i hud- og hårsykdommer. 

Vi kan hjelpe 80 prosent av våre pasienter med behandling av hårtap 

Vi vil at våre pasienter skal bli så fornøyd med resultatet som mulig, og derfor er vi alltid ærlige om du ikke egner deg til å ta denne behandlingen. Av alle som kommer inn til konsultasjon hos oss, er det 80 prosent som kan få utført hårtransplantasjon av ulike årsaker. Hvis dette er tilfellet undersøker vi om noen av de andre behandlingene vi tilbyr kan være et alternativ.

Andre typer behandlinger

Hvis hårtransplantasjon ikke passer for deg, tilbyr vi også medisinsk behandling.

Hvor mye koster hårtransplantasjon?

Prisen på hårtransplantasjon avhenger av type metode som brukes for å transplantere hår og hvor mange hårstrå som skal behandles, men minstepris for behandling er 15 000 kr. Pris for behandling avdekkes etter konsultasjon. 

Prisen på behandlingen baseres på det mulige resultatet man kan få etter behandlingen. Når vi tar for oss et donorområde, kalkuleres alltid risikoen for fremtidig håravfall. Vi har en langsiktig strategi for å sikre at våre pasienter opplever både naturlig hårvekst og et naturlig hårfeste når man blir eldre.

Kontakt oss for behandling av hårtap

Lege viser tidligere operasjoner til ny pasient.

Skandinavisk Hårinstitutt holder til i sentrale og flotte omgivelser på Frogner i Oslo. Hos oss møter du noen av landets ledende eksperter innenfor hårtap og hårtransplantasjon. 

Bestill konsultasjon

Hvis du har begynt å miste håret og lurer på hvordan vi kan hjelpe deg, så bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag. Vi kan hjelpe deg med å få tilbake håret og selvtilliten.

Bestill konsultasjon

Vanlige spørsmål og svar om behandling av hårtap

Hårtransplantasjon er ikke den rette løsningen for alle. Dette kan for eksempel gjelde hvis du har for lite hår på donorområdet (vanligvis i bakhodet) eller om du er for ung. Hvis du lurer på om hårtransplantasjon er et godt alternativ for deg, så bestill en konsultasjon hos oss i dag.

Prisen på en hårtransplantasjon varierer i forhold til omfanget av behandlingen, hvor mange hårsekker som skal transplanteres og hvor kompleks behandlingen er. Noen donorområder kan for eksempel være mer utfordrende å hente hår fra enn andre, og det er stor forskjell på å transplantere hår til vikene og hele hodet. En hårtransplantasjon kan koste alt fra 15 000 kroner til over 100 000 kroner. Se informasjon om våre priser her.

Hårtransplantasjon foregår under lokalbedøvelse, og er derfor ikke smertefullt. Det kan være litt ubehagelig når vi setter bedøvelsen, men det går veldig fort over.

En hårtransplantasjon tar 2,5 – 7 timer, avhengig av utgangspunktet ditt og hvor mye hår som skal transplanteres.

Vi benytter oss av de mest moderne behandlingsmetodene som finnes innen hårtransplantasjon i dag; FUE, FUT og BHT. FUE er den metoden vi foretrekker å bruke, da denne gir kortest mulig restitusjonstid og minst synlige arr.

I enkelte tilfeller kan imidlertid FUT eller BHT (body hair transplant) være et bedre alternativ. Dette vurderer vi nærmere når du kommer på konsultasjon hos oss. I tillegg til hårtransplantasjon, tilbyr vi også medisinsk behandling av hårtap. 

 

Det tar noen måneder før hårene begynner å vokse ut igjen. Det endelige resultatet ser du etter 9-14 måneder. Se før og etterbilder her.

Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon