Hårtransplantasjon – varig behandling mot hårtap

play

Landets mest erfarne leger innen hårtransplantasjon

Hos Skandinavisk Hårinstitutt møter du noen av landets mest erfarne leger innenfor hårtransplantasjon. Legene våre har utført mer enn 12.000 vellykkede behandlinger til sammen siden 1995 – det er mer enn noen andre i Norge. 

Vår egen hudlege

Vi har også en egen hudlege, Dr. Martin Enger, som er spesialist i hud- og hårsykdommer. Dersom du vurderer å ta hårtransplantasjon, kan han utføre en fullstendig trikologisk undersøkelse av din hodebunn for å se om du egner deg for denne behandlingen.

Vi kan hjelpe 80 prosent av våre pasienter med behandling av hårtap 

Vi vil at våre pasienter skal bli så fornøyd med resultatet som mulig, og derfor er vi alltid ærlige om du ikke egner deg til å ta denne behandlingen. Av alle som kommer inn til konsultasjon hos oss, er det 80 prosent som kan få utført hårtransplantasjon av ulike årsaker. Hvis dette er tilfellet undersøker vi om noen av de andre behandlingene vi tilbyr kan være et alternativ.

Andre typer behandlinger

Hvis hårtransplantasjon ikke passer for deg, tilbyr vi også medisinsk behandling.

Luksuriøst opphold på klinikksuiten

Vi ønsker at du som pasient skal få en ekstra god opplevelse når du tar en behandling hos oss, og derfor er et opphold i vår klinikksuite inkludert i alle våre behandlinger. Suiten er stor og luksuriøs med egen stue, kjøkken, soverom og bad.

Hvor mye koster hårtransplantasjon?

Prisen på hårtransplantasjon avhenger av type metode som brukes for å transplantere hår og hvor mange hårstrå som skal behandles, men en behandling kan koste alt 10 000 kroner til rundt 140 000 kroner.

Behandlinger som koster rundt 10 000 kroner omfatter gjerne små transplantasjoner som for eksempel behandling av arr. Transplantasjoner som koster over 100 000 kroner omfatter for eksempel rekonstruksjon etter tidligere mislykket hårtransplantasjon. 

Prisen på behandlingen baseres på det mulige resultatet man kan få etter behandlingen. Når vi tar for oss et donorområde, kalkuleres alltid risikoen for fremtidig håravfall. Vi har en langsiktig strategi for å sikre at våre pasienter opplever både naturlig hårvekst og et naturlig hårfeste når man blir eldre.

Våre priser reflekterer våre legers lange erfaring. Med over 27 års erfaring, har vi lengst erfaring innen hårtransplantasjon i Norge.

Kontakt oss for behandling av hårtap

Lege viser tidligere operasjoner til ny pasient. play

Skandinavisk Hårinstitutt holder til i sentrale og flotte omgivelser på Frogner i Oslo. Hos oss møter du noen av landets ledende eksperter innenfor hårtap og hårtransplantasjon. 

Bestill konsultasjon

Hvis du har begynt å miste håret og lurer på hvordan vi kan hjelpe deg, så bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag. Vi kan hjelpe deg med å få tilbake håret og selvtilliten.

Bestill konsultasjon

Vanlige spørsmål og svar om behandling av hårtap

Hårtransplantasjon er ikke den rette løsningen for alle. Dette kan for eksempel gjelde hvis du har for lite hår på donorområdet (vanligvis i bakhodet) eller om du er for ung. Hvis du lurer på om hårtransplantasjon er et godt alternativ for deg, så bestill en konsultasjon hos oss i dag.

Prisen kommer an på hvor omfattende behandlingen er. Vi har tre prisnivåer: normal behandling: 39-79k, stor behandling: fra 80–99k og kompleks behandling: fra 100–140k. Les mer om priser og finansiering her.

Hårtransplantasjon foregår under lokalbedøvelse, og er derfor ikke smertefullt. Det kan være litt ubehagelig når vi setter bedøvelsen, men det går veldig fort over.

En hårtransplantasjon tar 2,5 – 7 timer, avhengig av utgangspunktet ditt og hvor mye hår som skal transplanteres.

Vi benytter oss av de mest moderne behandlingsmetodene som finnes innen hårtransplantasjon i dag; FUE, FUT og BHT. FUE er den metoden vi foretrekker å bruke, da denne gir kortest mulig restitusjonstid og minst synlige arr.

I enkelte tilfeller kan imidlertid FUT eller BHT (body hair transplant) være et bedre alternativ. Dette vurderer vi nærmere når du kommer på konsultasjon hos oss. I tillegg til hårtransplantasjon, tilbyr vi også PRP-behandling og medisinsk behandling av hårtap. 

PRP er en injeksjonsbehandling hvor man bruker pasientens eget blod til å stimulere hårsekkene i hodebunnen til mer hårvekst. 

Les mer her: PRP-behandling

Det tar noen måneder før hårene begynner å vokse ut igjen. Det endelige resultatet ser du etter 9-14 måneder. Se før og etterbilder her.

Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon