Øyenbrynstransplantasjon

En mann som smører sin brødskive innført i hvit morgenkåpe. Med et glass appelsinjuice på benken.

Har du tynne eller overnappede øyenbryn? Med øyenbrynstransplantasjon kan du få fyldigere og mer symmetriske øyenbryn.

Skandinavisk Hårinstitutt har omfattende erfaring og kompetanse med alle former for hårtransplantasjon. Vi tilbyr både hår, skjegg- og øyenbrynstransplantasjon. 

Våre leger har 27 års erfaring med hårtransplantasjon, altså mer enn noen andre leger i landet. Alle konsultasjoner utføres av vår hudlege Dr. Martin Enger. 

Hos oss kan du være sikker på at du er i trygge hender. Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg. 

Hva kan være årsaken til tynne øyenbryn?

I de fleste tilfeller kommer tynne øyenbryn av at man har nappet øyenbrynene for mye og at hårene ikke har vokst ut igjen. På 90-tallet var det trendy med tynne øyenbryn, og mange som nappet øyenbrynene sine mye på den tiden har ikke fått tilbake hårene. 

Enkelte har også opplevd å miste hår fra øyenbrynene som følge av cellegift eller andre sterke behandlinger. 

Hvis man derimot alltid har hatt fyldige øyenbryn og merker at de begynner å bli tynnere, kan det komme av en sykdom som alopecia eller lavt stoffskifte – men da vil man også merke andre symptomer. 

Øyenbrynstransplantasjon – få tilbake dine egne øyenbryn 

Hvis du har tynne øyenbryn eller ikke noen øyenbryn i det hele tatt, kan øyenbrynstransplantasjon være aktuelt. Mange vurderer også microblading, men dette gir deg ikke hårene i øyenbrynene tilbake.

Det er flere muligheter med øyenbrynstransplantasjon: 

  • Skape tykkere øyenbryn
  • Gjøre øyenbrynene mer symmetriske
  • Få mer hår i starten eller «halen» til øyenbrynet
  • Gi øyenbrynene en finere form 

Ved en øyenbrynstransplantasjon bruker vi hår fra bakhodet ditt til å skape ny hårvekst i øyenbrynene. Hårene i bakhodet er godt egnet til hårtransplantasjoner fordi dette er et av områdene som er minst rammet av hårtap. 

Slik foregår en øyenbrynstransplantasjon

Vi utfører øyenbrynstransplantasjon med to av de mest moderne og avanserte metodene som finnes innen hårtransplantasjon i dag, nemlig FUE og FUT. 

I de fleste tilfeller benytter vi oss av FUE (Follicular Unit Excision). Denne metoden tar lenger tid enn FUT (Follicular Unit Transplant), men gir mindre arrdannelse i donorområdet hvor det trekkes ut hårsekker. 

Under behandlingen blir én og én hårsekkgruppe trukket ut fra donorområdet (vanligvis i bakhodet) før de blir transplantert til området med lite hårvekst. Behandlingen skjer under lokalbedøvelse, og er derfor ikke smertefull. 

Les også: Hårtransplantasjon

Hos Skandinavisk Hårinstitutt kan du føle deg trygg 

Øyenbrynstransplantasjon er et avansert håndverk som krever lang erfaring, presisjon og et øye for hva som kommer til å kle pasienten. Hvis du vurderer å gå gjennom en slik behandling, er det veldig viktig at du velger en klinikk som du vet at du kan stole på. 

Skandinavisk Hårinstitutt har gjennomført mer enn 10.000 hårtransplantasjoner siden 1995 – ingen andre klinikker i Norge kan matche dette. Hos oss kan du være sikker på at du er i trygge hender. 

Permanent og naturlig resultat 

Øyenbryn har veldig mye å si for utseendet. Symmetriske og velformede øyenbryn fremhever dine fineste trekk, mens overnappede eller unaturlige øyenbryn kan få deg til å se eldre ut. 

De siste årene har det vært trendy med «bushy eyebrows», men det er heller ikke alle som kler dette. Ofte kan det også være vanskelig å se hva man selv kler best. Våre hårkirurger ser hva som kommer til å kle deg ut i fra dine ansiktstrekk og ansiktsform. 

Vi anbefaler ikke å endre den naturlige formen på øyenbrynene dine, men heller å fremheve den formen du har fra naturen av. 

Det tar et par måneder før hårene i øyenbrynene vokser ut. Det endelige resultatet ser du etter 9-14 måneder. 

 

Venterom/resepsjon til klinkken. Grønne sofaer, med svart kaffebord. Stor vinduer som gir naturlig lys. Grønne planter i en buddah vase.

Behandling i trygge og komfortable omgivelser

Hos Skandinavisk Hårinstitutt er vi opptatt av individuell behandling. Vi setter av god tid til hver pasient og gjør vårt ytterste for at du skal få en så god opplevelse hos oss som mulig. 

Hos oss får du et gratis opphold i vår suite inkludert i behandlingen. Dette gjør at du kan sjekke inn på suiten dagen før behandlingen og få en god natts søvn før operasjonen. 

Les mer om klinikksuiten her.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om øyenbrynstransplantasjon, eller bestill en uforpliktende konsultasjon gjennom lenken nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!