Skandinavisk Hårinstitutt – et trygt valg

Øyenbrynstransplantasjon – få tilbake dine egne øyenbryn

Øye og øyenbryn.

Slik foregår en øyenbrynstransplantasjon

Vi utfører øyenbrynstransplantasjon med to av de mest moderne og avanserte metodene som finnes innen hårtransplantasjon i dag, nemlig FUE og FUT. 

I de fleste tilfeller benytter vi oss av FUE (Follicular Unit Excision). Denne metoden tar lenger tid enn FUT (Follicular Unit Transplant), men gir mindre arrdannelse i donorområdet hvor det trekkes ut hårsekker. 

Under behandlingen blir én og én hårsekkgruppe trukket ut fra donorområdet (vanligvis i bakhodet) før de blir transplantert til området med lite hårvekst. Behandlingen skjer under lokalbedøvelse, og er derfor ikke smertefull. 

Les også: Hårtransplantasjon

Hos Skandinavisk Hårinstitutt kan du føle deg trygg 

Øyenbrynstransplantasjon er et avansert håndverk som krever lang erfaring, presisjon og et øye for hva som kommer til å kle pasienten. Hvis du vurderer å gå gjennom en slik behandling, er det viktig at du velger en klinikk som du vet at du kan stole på. 

Skandinavisk Hårinstitutt har gjennomført flere tusen hårtransplantasjoner. Hos oss kan du være sikker på at du er i trygge hender. 

Permanent og naturlig resultat 

Øyenbryn har mye å si for ansiktet. Om man kler «bushy eyebrows», buede øyenbryn eller bryn med skarpe kanter, varierer fra person til person. Ofte kan det også være vanskelig å se hva man selv kler best. Vi hjelper deg med å finne øyenbrynsformen som kler deg ut i fra dine ansiktstrekk og ansiktsform.

Vi anbefaler ikke å endre den naturlige formen på øyenbrynene dine, men heller å fremheve den formen du har fra naturen av. 

Det tar et par måneder før hårene i øyenbrynene vokser ut. Det endelige resultatet ser du etter 7-14 måneder.

Behandling i trygge og komfortable omgivelser

Respesjon. Grønn sofa. Palme. Store vinduer. play

Hos Skandinavisk Hårinstitutt er vi opptatt av individuell behandling. Vi setter av god tid til hver pasient og gjør vårt ytterste for at du skal få en så god opplevelse hos oss som mulig. 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om øyenbrynstransplantasjon, eller bestill en uforpliktende konsultasjon gjennom lenken nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bestill konsultasjon

Ofte stilte spørsmål om hårplantasjon

FUE og FUT er de mest moderne og avanserte metodene for hårtransplantasjon i dag. Forskjellen er hvordan inngrepene utføres.

FUE går ut på at en og en hårsekkgruppe blir trukket ut fra donorområdet (vanligvis i bakhodet) før de blir transplantert til området med lite hårvekst. Metoden er skånsom og presis. For å få et naturlig vakkert resultat, er det helt avgjørende at hårsekkene blir satt tilbake i riktig retning og vinkel.

FUT er en metode hvor vi fjerner en såkalt «strip» med hårstrå fra bakhodet til pasienten. Deretter separeres hårene med et mikroskop, og så transplanteres de til området uten hår. Denne metoden er også svært effektiv mot hårtap, da FUE-metoden gir mindre synlige arr er den ofte foretrukket.

Både FUE og FUT utføres med lokalbedøvelse, så inngrepene gjør ikke vondt. Du kan kjenne litt ubehag når du får selve bedøvelsen, men det går fort over.

Det tar 3 til 4 måneder etter operasjonen før håret begynner å vokse ut igjen. Det endelige resultatet ser du etter omtrent 12 måneder. Håret vokser ujevnt i takt frem til dette.

Normalt sett tar en øyenbrynstransplantasjon 2-8 timer. Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon hos oss for å få mer konkret informasjon om ditt tilfelle.

Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon