Ta kontakt med oss

Få håret tilbake med moderne behandlingsmetoder innen hårtransplantasjon.

Bestill gratis konsultasjon

Før og etterbilder – menn

Vi utfører hårtransplantasjon på menn

Hårtap og dårlig hårvekst forekommer normalt hos menn i løpet av livet. Vi har utført hårtransplantasjoner på både kvinner og menn, og her ser du noen av før- og etterbildene på hårtransplantasjon hos menn.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om behandlingen, eller ønsker å bestille en uforpliktende konsultasjon, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

  This site is protected by reCAPTCHA and Google. Their Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Før- og etterbilder

  1 graft tilsvarer 1 hårsekkgruppe. Hver hårsekkgruppe inneholder i snitt 2 hårstrå.

  Menn og hårtransplantasjon

  Hårtap hos menn er ofte helt normalt og skyldes som regel gener og aldring (androgen alopeci). Denne formen for hårtap rammer de aller fleste menn en eller annen gang i løpet av livet. Androgen alopeci skyldes det mannlige kjønnshormonet dihydrotestoteron (DHT), som gjør at hårsekkene tynnes ut og blir færre over tid. Her kan du lese mer om hårtransplantasjon

  Få utført hårtransplantsjon hos Skandinavisk Hårinstitutt

  Hos Skandinavisk Hårinstitutt utfører vi hårtransplantasjon på både kvinner og menn, og vi har utført over 10 000 transplantasjoner. Vi utfører både hårtransplantasjon, skjeggtransplantasjon og øyenbrynstransplantasjon, og har nærmere 30 års erfaring i bransjen. 

  Slik foregår prosessen for hårtransplantasjon

  1. Konsultasjon

  Før vi setter i gang med behandlingen, må du inn til en konsultasjon. På konsultasjonen vurderer vår hudlege om du egner deg for hårtransplantasjon. Ikke alle egner seg for behandlingsmetoden, og nettopp derfor gjør vi en undersøkelse før vi starter en behandling.

  2. Behandlingsdagen

  I våre lokaler på Frogner har vi en egen klinikksuite som våre pasienter kan benytte når de får behandling hos oss. På den måten unngår du å stresse før og etter behandlingen. Behandlingen tar alt fra 2,5-7 timer, alt ettersom hvor mye hår som skal transplanteres.

  3. Etter behandlingen

  Etter hårtransplantasjonen må du holde deg i ro de første ukene. Det er viktig med varsom behandling av de transplanterte områdene. Etter 8-12 måneder ser du det ferdige resultatet av behandlingen, og du kan nyte ditt nye hår. Les mer om tiden etter behandlingen her.

  Les mer om tiden etter behandlingen her.

  Ulike behandlingsmetoder

  Det finnes flere metoder for behandling mot hårtap. Vi benytter de to metodene FUE (Follicular Unit Excision) og FUT (Follicular Unit Transplantation). 

  Forskjellen på de to metodene er at ved FUE, så flyttes én og én hårsekkgruppe fra donorområdet, til området med lite hårvekst. FUT utføres ved at en stripe med hår fjernes fra bakhodet til pasienten. Hårsekkene separeres deretter med mikroskop og plasseres deretter på området man ønsker. 

  Her kan du lese mer om de ulike behandlingsmetodene. 

  Lurer du på noe om hårtransplantasjon hos menn?

  Om du har spørsmål om behandlingsmetodene, prosessen eller andre ting relatert til hårtransplantasjon, er det bare å kontakte oss. Vi svarer mer enn gjerne på spørsmålene du måtte ha, og hjelper deg både før og etter behandlingen.

  Bestill en uforpliktende konsultasjon

  Hvis du lurer på om hårtransplantasjon kan være noe for deg, kan du bestille en uforpliktende konsultasjon hos oss.