Før og etterbilder – kvinner

Vi utfører hårtransplantasjon på kvinner

Hårtap og dårlig hårvekst kan også forekomme hos kvinner. Vi har utført hårtransplantasjoner på både kvinner og menn, og har over 27 års erfaring. Her ser du noen av før- og etterbildene på hårtransplantasjon hos kvinner. 

Kontakt oss

Har du spørsmål om hårtransplantasjon for kvinner eller ønsker å bestille en uforpliktende konsultasjon, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor.

  This site is protected by reCAPTCHA and Google. Their Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Før- og etterbilder

  1 graft tilsvarer 1 hårsekkgruppe. Hver hårsekkgruppe inneholder i snitt 2 hårstrå.

  Stor behandling

  Stor behandling, dype viker (2800 grafts).

  Stor behandling

  Stor behandling, viker og hårlinje (2185 grafts).

  Normal behandling

  Normal behandling, viker (1750 grafts).

  Stor behandling

  Stor behandling, viker og hårlinje (2100 grafts).

  Kvinner og hårtransplantasjon

  Selv om hårtap og dårlig hårvekst kanskje er mest vanlig blant menn, er det ikke unormalt at kvinner også mister hår. Det er ulike årsaker til at hårtap hos kvinner oppstår, og noen av de vanligste årsakene er overgangsalder og hormonelle forandringer. 

  Her kan du lese mer om hårtransplantasjon på kvinner.

  Få utført hårtransplantasjon for kvinner hos Skandinavisk Hårinstitutt

  Hos Skandinavisk Hårinstitutt utfører vi hårtransplantasjon på kvinner og menn. Vi benytter de samme metodene for transplantasjon hos både kvinner og menn, men vi barberer normalt ikke bort håret når vi utfører transplantasjon hos kvinner. Dette gjør behandlingen litt mer kompleks enn hos menn, men resultatet blir det samme uavhengig av dette – nytt og mer hår du kan nyte resten av livet. 

  Slik foregår prosessen for hårtransplantasjon

  1. Konsultasjon

  Før du kan få en hårtransplantasjon, må du inn til en konsultasjon. På konsultasjonen vurderer vår hudlege om du egner deg for behandlingen eller ikke. Av ulike grunner er det ikke alle som kan ta hårtransplantasjon. Derfor gjør vi alltid en undersøkelse før vi setter i gang med behandling – nettopp for å sikre en riktig og trygg behandling av deg som vår pasient.

  Vi tilbyr også PRP-behandling som er en annen metode for å øke hårveksten, dette kan være et alternativ om du ikke egner deg for hårtransplantasjon. Om du er gravid eller ammer kan vi dessverre ikke utføre hårtransplantasjon.

  2. Behandlingsdagen

  Vi har en egen klinikksuite som våre pasienter kan benytte når de får behandling hos oss. På den måten kan du slappe helt av før og etter behandling. Behandlingen tar alt fra 2,5-7 timer, alt ettersom hvor mye hår som skal transplanteres.

  3. Etter behandlingen

  Etter behandlingen må du holde deg i ro de første ukene, og være varsom med behandlingen av det transplanterte håret. Etter 8-12 måneder ser du det ferdige resultatet av behandlingen, og du kan nyte ditt nye hår.

  Les mer om tiden etter behandlingen her.

  Ulike behandlingsmetoder

  Det finnes flere metoder for behandling av hårtransplantasjon. Vi benytter de to metodene FUE (Follicular Unit Excision) og FUT (Follicular Unit Transplantation). FUE-metoden fungerer ved at én og én hårsekkgruppe tas ut fra donorområdet og plasseres i området som skal ha økt hårvekst. FUT-metoden fungerer ved at en stripe med hårsekker tas fra bakhodet. Deretter separeres hårsekkene før de plasseres i ønsket området.  

  Vi tilbyr også PRP-behandling som er en naturlig behandling der ditt eget blod bidrar til å stimulere til hårvekst.

  Her kan du lese mer om de ulike behandlingsmetodene.

  Lurer du på noe om hårtransplantasjon for kvinner?

  Om du har spørsmål om behandlingsmetodene, prosessen, eller andre ting relatert til hårtransplantasjon hos kvinner, er det bare å kontakte oss. Vi svarer mer enn gjerne på spørsmålene du måtte ha, og hjelper deg både før og etter behandlingen.

  Bestill en uforpliktende konsultasjon

  Hvis du lurer på om hårtransplantasjon kan være noe for deg, kan du bestille en uforpliktende konsultasjon hos oss.