Ta kontakt med oss

Få håret tilbake med moderne behandlingsmetoder innen hårtransplantasjon.

Bestill gratis konsultasjon

Hårtransplantasjon Oslo

Skandinavisk Hårinstitutt tilbyr hårtransplantasjon i Oslo med garanti. Våre leger har den lengste erfaringen i landet innen sitt fag – les mer om oss her!

Bestill konsultasjon

Dersom du vurderer å ta hårtransplantasjon, er det veldig viktig å velge en klinikk der du føler deg trygg på at du kommer til å få så godt resultat som mulig. 

Vi har lang erfaring med hårtransplantasjon

Legene ved Skandinavisk Hårinstitutt har mer enn 27 års erfaring innen hårtransplantasjon, og har utført over 10.000 hårtransplantasjoner siden 1995. Vår klinikk består av en hudlege og tre spesialister innen hårtransplantasjon som har landets lengste erfaring innen hårtransplantasjon. 

Hårtransplantasjon er et fag som krever høy kompetanse. Med vår lange erfaring, kan du være sikker på at du blir fornøyd. En hårtransplantasjon hos oss gir deg et varig og naturlig resultat. 

Her er noen av fordelene ved å velge Skandinavisk Hårinstitutt: 

  • Norges mest erfarne spesialister innen hårtransplantasjon
  • Eksperter på FUE, FUT og BHT 
  • Vi tilbyr hårtransplantasjon uten barbering
  • Få ditt eget hår tilbake 
  • Gratis konsultasjon*
  • Luksuriøse og komfortable omgivelser
  • Fornøydhetsgaranti
  • Inkludert opphold i vår suite

*Dersom konsultasjonen fører til en behandling hos oss, refunderer vi beløpet.

Mannlig pasient som ser seg i speilet.

Har du begynt å få tynt hår?

Hårtap er noe de fleste menn opplever med alderen, vanligvis i 25-50 årsalderen. Selv om dette er helt normalt, er det mange som får problemer med selvtilliten av hårtapet. 

Hår er en stor del av identiteten vår, og hvis man har vært vant til å ha mye hår fra før av, kan det være vanskelig å trives med sitt nye utseende. Hvis hårtapet begynner i ung alder, kan man i tillegg føle at man ser mye eldre ut enn man er. 

Kvinner kan også miste en del hår med alderen, men dette skjer gjerne senere enn hos menn. Dersom du har begynt å bli tynn i håret og ikke trives med det, kan hårtransplantasjon være et godt alternativ. Vi tilbyr også medisinsk behandling av hårtap.

Hårkirurg peker på skjermen og forklarer pasient om behandlingen.

Første konsultasjon

På første konsultasjon blir du møtt av vår hudlege Dr. Martin Enger, som er spesialist i hår- og hodebunnssykdommer. Hudlegen gjennomfører en fullstendig trikologisk undersøkelse av ditt hår og hodebunn for å se om hårtransplantasjon er et godt alternativ for deg.

Det er ikke alle som egner seg til å ta hårtransplantasjon, og vi er alltid ærlige om dette. Dette kan for eksempel gjelde dersom du ikke har nok hår i donorområdet, eller hvis du har en underliggende hodebunnssykdom der hårtransplantasjon er en kontraindikasjon. 

Hvis du egner deg for å ta en transplantasjon, vil vår hudlege gi deg en grundig forklaring på hva som kommer til å skje før, under og etter inngrepet. 

Gratis konsultasjon ved behandling

Ta kontakt med oss for å bestille en uforpliktende konsultasjon. Vi er svært opptatt av at du skal føle deg godt ivaretatt, og kan svare på alle spørsmål du måtte ha angående behandlingen. Hvis konsultasjonen fører til behandling, refunderes beløpet.

Pasient leser bok i sofa. Han smiler til boken. Mørkt og luksuriøst suite inne på klinkken.

Få et komfortabelt opphold i vår suite

Det er viktig å slappe av og føle seg uthvilt kvelden før og på selve operasjonsdagen. Derfor er et opphold i vår luksuriøse suite inkludert i alle behandlinger. 

Du kan sjekke inn i suiten dagen før operasjonen, noe som gjør at du slipper å stresse med å komme deg til oss på selve operasjonsdagen. Suiten har et stort soverom, bad, stue og kjøkken med forfriskninger. Vi har også to parkeringsplasser utenfor klinikken som du kan bruke helt kostnadsfritt.

På klinikken blir du møtt med et smil, og vi serverer deg kaffe og snacks som du kan slappe av med før konsultasjonen med vår hudlege. I løpet av behandlingen kan du hvile deg mens vi serverer god lunsj og forfriskninger. 

Behandlingen tar rundt 2,5-7 timer, avhengig av hvor mye hår som skal transplanteres. Hårtransplantasjon foregår under lokalbedøvelse, og er derfor ikke smertefull.

Les mer om klinikksuiten her. 

Kirurg måler hodebunnen til pasient.

Forskjellige behandlingsmetoder

Våre leger benytter seg av de mest avanserte og moderne metodene for hårtransplantasjon. Hvilken av disse som passer best for deg, kan vi finne ut av når du kommer til oss på konsultasjon. 

FUE-hårtransplantasjon

FUE (Follicular Unit Excision) er metoden vi bruker oftest fordi den gir kort tilhelingstid og minimalt med arr. Behandlingen går ut på at leger trekker ut én og én gruppe med hårsekker fra et donorområde. 

Dette området er vanligvis i bakhodet. Deretter blir hårsekkene transplantert til det skallede området, og etter noen måneder begynner håret å vokse ut igjen. 

FUT-hårtransplantasjon

FUT (Follicular Unit Transplantation) er en annen populær behandlingsmetode innen hårtransplantasjon. Denne metoden kan være et godt alternativ i enkelte tilfeller, men gir mer synlig arrdannelse enn ved FUE. 

Metoden innebærer at leger fjerner en tynn hudstrimmel fra bakhodet og separerer dem ved hjelp av et mikroskop. Deretter transplanteres de til området uten hår.  

Se før- og etter bilder her.

Mannlig pasient som slapper i klinikksuiten og leser bok.

Etter behandlingen

Etter hårtransplantasjonen er utført, får du grundig informasjon av en av våre leger om hvordan du skal vaske håret og hodebunnen ditt i tiden etter inngrepet. Les mer om tiden etter behandling her.

Det er viktig å ta det med ro i tiden etter

Selv om hårtransplantasjon er et medisinsk inngrep, tar det ikke lang tid før du kan fortsette dine daglige aktiviteter. I de fleste tilfeller trenger man bare et par dager fri fra jobb, men hvis du har en veldig aktiv jobb kan det hende du må beregne litt mer tid. 

Noen måneder etter operasjonen begynner du å se resultater

De første to ukene etter operasjonen bør du holde deg i ro og unngå trening. Du kan gå turer og lignende, men det er viktig å være forsiktig med hodet. Etter et par måneder begynner håret å gro ut, og etter 9-14 måneder vil du se det endelige resultatet. 

Hårtransplantasjon med garanti

Når du velger å utføre hårtransplantasjon hos Skandinavisk Hårinstitutt, kan du være sikker på at du får et resultat du er fornøyd med. 

Vi tilbyr skriftlig garanti. Dersom ikke 90 prosent av håret ditt vokser tilbake etter operasjonen, får du en ny hårtransplantasjon uten ekstra kostnad. 

Landets ledende eksperter innenfor hårtransplantasjon

Vårt team består av tre erfarne spesialister innen hårtransplantasjoner og en hudlege som er spesialist i hud- og hårsykdommer.

Dr. Marwan Saifi

Dr. Marwan Saifi har utført over 10.000 hårtransplantasjoner siden 1995 – flere enn noen andre leger i Norge. Saifi er en svært anerkjent lege som tilbyr Fellowship Training Program, som gjør at han er kvalifisert til å undervise andre leger i faget. 

Han har spesialisert seg på å korrigere hårtransplantasjoner som har gitt dårlige resultater, og har tidligere jobbet på klinikker i New York, Dubai, Philadelphia og San Juan. 

Dr. Emil George

Dr. Emil George har tidligere jobbet som lege i USA og Polen, og har spesialisert seg på metodene FUE, FUT og BHT. Han tilbyr både hår- og skjeggtransplantasjoner, og har også lang erfaring med å behandle pasienter som har fått dårlige resultater av hårtransplantasjoner på andre klinikker. 

Dr. Maciej Borejsza

Dr. Maciej Borejsza har jobbet som lege siden 2012. Han utfører hår-, skjegg- og øyenbrynstransplantasjoner, og har jobbet som lege i Polen og nå i Norge. Dr. Borejsza har spesialisert seg på FUE og BHT-metodene, og holder seg hele tiden oppdatert på faget gjennom kurs og konferanser.

Dr. Martin Enger

Dr. Martin Enger er vår hudlege. Han gjennomfører alle konsultasjoner med nye pasienter, og tilbyr medisinsk behandling av hårtap. Ved å undersøke ditt hår og hodebunn, kan Dr. Enger finne den behandlingen som passer deg best.

Les mer om våre leger her. 

Lokalet til klinikken i Kirkeveien i Oslo. Store vinduer og hvit bygg.

Ta kontakt med oss i dag!

Skandinavisk Hårinstitutt er en topp moderne klinikk som utfører hårtransplantasjoner av høyeste kvalitet. Våre leger kombinerer medisinsk ekspertise, profesjonalitet og omfattende erfaring for å skape et optimalt resultat. 

Vårt mål er at du skal få mest mulig av håret og selvtilliten din tilbake. Hvis du har problemer med hårtap og ønsker mer informasjon om våre behandlinger, så bestill en konsultasjon hos oss i dag. Vi kan hjelpe deg med å finne løsningen som passer deg best.

Hårtransplantasjon i Oslo? Bestill konsultasjon hos oss

Vi holder til i Kirkeveien 7 på Frogner i Oslo. Om du lurer på om hårtransplantasjon kan være noe for deg, kan du bestille en konsultasjon hos oss. Om du har spørsmål rundt konsultasjonen, behandlingen, pris eller andre ting er det bare å ta kontakt med oss.