Luksus og komfort i behagelige omgivelser

Skandinavisk Hårinstitutt holder til i et stort townhouse sentralt på Frogner i Oslo. Vi vil at du skal føle deg godt ivaretatt både før og etter operasjonen, og derfor er et opphold i vår luksuriøse suite inkludert i alle behandlinger.

Du kan sjekke inn i suiten dagen før operasjonen. Dette gjør at du får en god natts søvn og slipper å anstrenge deg på operasjonsdagen. Suiten ligger vegg i vegg med operasjonssalen.

Suiten har en stor og romslig stue, kjøkken, bad og soverom. På kjøkkenet finner du mat og forfriskninger som du kan nyte dagen før behandlingen.

En avslappet mannlig pasient som sitter i en hvit morgenkåpe og leser bok i klinikksuiten hos Skandinavisk Hårinstitutt. play
Bilde av lokalet til klinkken. Hvitt bygg med det norske flagg.

Gratis parkering, diskret behandling

Utenfor klinikken har vi to parkeringsplasser som du kan benytte deg av helt kostnadsfritt. Du får utført behandlingen på en diskret måte uten at noen ser at du kommer inn hovedinngangen på behandlingsdagen.

Klinikksuiten ligger vegg i vegg med operasjonssalen. Du våkner opp uthvilt på behandlingsdagen, og spaserer to meter inn til operasjonssalen hvor legene venter på deg.

Velvære fra start til slutt

På behandlingsdagen kommer du til å ha en konsultasjon med legen din. Da får du informasjon om alt som kommer til å skje under behandlingen, og du kan stille alle spørsmål du måtte ha.

Etter behandlingen kan du slappe av i en god sofa på et eget rom, mens vi serverer deg lunsj og forfriskninger. Våre lokaler er innredet med fokus på harmoni og velvære, slik at du får det så behagelig som mulig fra start til slutt.

Pasient lager frokost på morning før sin operasjon.
Mann som sitter i skinnstol i klinikksuiten hos Skandinavisk Hårinstitutt.

Velkommen!

Våre behandlinger starter alltid med en uforpliktende konsultasjon.

Skandinavisk Hårinstitutt har lang erfaring med hårtransplantasjon og skjeggtransplantasjon, og tar godt vare på deg – uansett hvilke behov og ønsker du har. Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon.

Velkommen til Skandinavisk Hårinstitutt!

Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon