Ta kontakt med oss

Få håret tilbake med moderne behandlingsmetoder innen hårtransplantasjon.

Bestill gratis konsultasjon

Få håret tilbake – konsultasjon uansett hvor du befinner deg i landet

Bor du i Bergen, Stavanger, Trondheim eller et annet sted i Norge og sliter med hårtap? Skandinavisk Hårinstitutt er din nasjonale partner for et fyldigere hår.

Hårtap kan være krevende for mange, men løsningen kan være nærmere enn du tror. Vi ønsker å hjelpe deg med og booste både selvbilde og selvtillit gjennom våre behandlinger.

Pasient leser bok i sofa, i en luksuriøs suite inne på klinkken.

Book en konsultasjon fra din egen stue

Vi verdsetter din tid og komfort. Derfor tilbyr vi videokonsultasjoner for å avklare dine behov og forventninger. Vi utarbeider en individuell behandlingsplan – fra komforten i ditt eget hjem. Konsultasjonen er helt gratis og uforpliktende.

Uansett om du befinner deg i Bergen, Trondheim, Stavanger, eller et helt annet sted i Norge, er vi her for å veilede deg gjennom hvert steg av din hårtransplantasjonsreise.

Book videokonstulasjon

Fyll ut kontaktskjemaet under eller send oss en e-post på post@skandinaviskharinstitutt.no, så hører du snart fra oss.

  Besøk klinikken vår i Oslo

  Selv om konsultasjonene kan gjennomføres digitalt, utføres selve hårtransplantasjonen ved vår toppmoderne klinikk i hjertet av Oslo. Vi har skapt et miljø der din komfort og velvære er i fokus, og vårt dedikerte team sørger for at du føler deg ivaretatt gjennom hele prosessen.

  Overnatting som passer for deg

  Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Oslo. For deg som kommer langveisfra, vil vi gjerne gjøre reisen din så behagelig som mulig. Derfor tilbyr vi assistanse for å finne den perfekte overnattingen som passer både dine behov og ditt budsjett.

  Ønsker du en ekstra luksuriøs og privat opplevelse, har vi også en eksklusiv klinikksuite tilgjengelig for deg.

  Hvorfor velge å utføre hårtransplantasjonen hos oss?

  Erfaring og ekspertise: Vårt team av spesialister sikrer deg en trygg og effektiv behandling.

  Skreddersydd behandling: Vi tilpasser behandlingsplanen til dine behov og ønsker. 

  Personlig tilnærming: Din komfort og tilfredshet er vår høyeste prioritet.

  Sentral beliggenhet: Klinikken ligger midt i sentrum av Oslo, med enkel adkomst fra tog, buss og bil.

  Lokalet til klinikken i Kirkeveien i Oslo. Store vinduer og hvit bygg.

  Hårtransplantasjon i Norge

  Selv om det finnes flere klinikker som tilbyr hårtransplantasjon i Norge, er det ikke nødvendigvis like lett å finne en i nærheten av der du bor. Vår klinikk er lokalisert på Frogner i Oslo, men vi utfører behandlinger på pasienter fra hele landet og utlandet. 

  For å gjøre det enklest mulig for deg tilbyr vi konsultasjon over video, slik at du kan vurdere hvilken behandling som egner seg for deg – uten å måtte ta turen inn til hovedstaden. Hvis konsultasjonen resulterer i behandling hos oss, kan vi tilby overnatting i vår klinikksuite eller være behjelpelige med å finne et annet overnattingssted. 

  Hårtap er vanlig

  Det er helt normalt å miste hår. Faktisk mister vi rundt 100 hårstrå om dagen, og for menn spesielt er hårtap en naturlig del av livet. Uavhengig av dette kan hårtap oppleves som skremmende og påvirke selvtilliten. Om du plages av hårtap eller generelt dårlig hårvekst, kan det være lurt å kontakte en lege. 

  Våre leger har lang erfaring med behandling av hårtap, og hudlegen vår er spesialist på hud- og hårsykdommer som kan påvirke hårtapet. 

  Slik fungerer hårtransplantasjon

  Hårtransplantasjon er en behandling der hårsekker fra et donorområdet transplanteres til et område med lite hårvekst. Vi behandler både kvinner og menn, og benytter de mest moderne og skånsomme metodene for transplantasjon. Metodene vi benytter for behandlingen er FUE (Follicular Unit Excision) og FUT (Follicular Unit Transaction). 

  Metoden vi benytter mest er FUE. Her trekkes hårsekkene hele ut fra donorområdet og transplanteres til området som skal ha økt hårvekst. Med FUT skjæres det ut en stripe med hårsekker, som deretter separeres før de transplanteres. 

  Hvilken metode vi benytter, avhenger av ditt utgangspunkt. I noen tilfeller er en kombinasjon av de to metodene det beste. 

  Hårlege som prater med pasient før hårtransplantasjon.

  Priser for behandling

  Prisen for hårtransplantasjon avhenger av hvor stor og omfattende behandling du har behov for. Dette avdekker vi på konsultasjonen. En behandling ligger på alt fra rundt 10 000 kr til 30 000 kr for behandling av små områder, for eksempel arr, og fra 40 000 kr og opp til 140 000 kr for behandling av større områder. Inkludert i prisen er også opphold i klinikksuiten, som kan gjøre hele reisen til Oslo litt enklere og mer komfortabel. 

  I tillegg tilbyr vi garanti – dersom du ikke får 90 prosent av det transplanterte håret tilbake, får du en ny behandling uten ekstra kostnad. 

  Hva slags resultater kan jeg forvente? 

  Resultatet etter transplantasjonen begynner du allerede å se noen måneder etter behandlingen, men det tar omtrent 12 måneder før du kan nyte ditt nye hår. Vårt mål er at du får et resultat som ser naturlig ut, og viktigst av alt – at du blir fornøyd.

  Bor du i Bergen, Trondheim eller et annet sted i Norge? 

  Uavhengig av hvor du befinner deg i Norge, er vi her for å støtte deg på veien mot et fyldigere hår. Kontakt oss i dag for å bestille din videokonsultasjon og ta det første steget mot en forandring som kan vare livet ut.

  Velkommen til Skandinavisk Hårinstitutt!

  Bergen.