Hårtransplantasjon Norge

Vurderer du å ta en hårtransplantasjon? Skandinavisk Hårinstitutt sine leger har lengst erfaring innen hårtransplantasjon i Norge – les mer om oss her!

Skandinavisk Hårinstitutt holder til i hyggelige omgivelser sentralt på Frogner i Oslo. Hos oss møter du landets mest erfarne spesialister innen hårtransplantasjon. 

Våre leger har jobbet med behandling av hårtap i over 27 år, og har utført over 10 000 vellykkede hårtransplantasjoner siden 1995. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du kommer til å få et naturlig vakkert resultat. 

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon eller for å bestille en uforpliktende konsultasjon. Vår erfarne hudlege kan vurdere om du egner deg for en hårtransplantasjon. Vi tilbyr hårtransplantasjon både til kvinner og menn. Vi tilbyr også medisinsk behandling og PRP-behandling mot hårtap og tynt hår. 

Les også: Hårtap kvinner

Mange lar seg lure av lave priser i utlandet

Hvis du vurderer å ta en hårtransplantasjon, har du kanskje kommet over tilbud fra utenlandske klinikker som virker litt for gode til å være sanne. 

Mange klinikker i utlandet lover fantastiske resultater til en brøkdel av summen man betaler i Norge. Dessverre er det enkelte aktører som bruker villedende salgsteknikker for å tjene mest mulig penger. 

Slike klinikker kan for eksempel si at de utfører hårtransplantasjon «uten arr» eller «uten kirurgi», men det er ikke mulig å gjennomføre en hårtransplantasjon uten kirurgi. Fordi hårtransplantasjon er et kirurgisk inngrep, vil du få arr, men med en god hårkirurg, vil arrene være svært lite synlige. 

Skandinavisk Hårinstitutt – leger du kan stole på

Det kan også være risikabelt å gjennomføre et inngrep i utlandet med tanke på at du kanskje vil trenge oppfølging etter inngrepet. 

Derfor er det avgjørende å velge en klinikk som du vet at du kan stole på, og som gir deg et realistisk bilde av hva slags resultat du kan forvente deg. 

Skandinavisk Hårinstitutt består av tre erfarne hårkirurger og en hudlege som er spesialist på hud- og hårsykdommer. 

Vi er alltid ærlige rundt om du er en god kandidat for hårtransplantasjon eller ei. Selv om vi gjerne skulle hjulpet alle våre pasienter, er det ikke alle som vil få gode resultater av et slikt inngrep. 

Da kan vi vurdere andre typer behandlinger, som for eksempel PRP-behandling eller behandling med medisiner. 

Slik foregår en hårtransplantasjon 

Det finnes flere forskjellige metoder for hårtransplantasjon. Vi benytter oss for det meste av den avanserte metoden FUE (Follicular Unit Excision), fordi denne gir minst synlige arr og kort tilhelingstid. 

I enkelte tilfeller er metoden FUT (Follicular Unit Transplantation) et bedre alternativ, for eksempel hvis man har langt nok hår til å dekke over arret man får etter inngrepet.

FUE

Behandlingen starter med at du får lokalbedøvelse. Etter at bedøvelsen er satt, vil du ikke føle noe ubehag. Under behandlingen blir én og én hårsekkgruppe trukket ut fra et donorområde (vanligvis i bakhodet) før de blir transplantert til områder med lite hårvekst.  

Dette er et avansert håndverk som krever omfattende erfaring. Våre leger har kompetansen og erfaringen som trengs for å skape et vellykket resultat som kler deg. Vi kombinerer kirurgisk ekspertise og profesjonalitet for å overgå pasientens forventninger. 

FUT

FUT-metoden innebærer at man fjerner en stripe hår fra bakhodet til pasienten. Deretter separeres hårene med et mikroskop, og så transplanteres de til området uten hår. Dette er også en veldig effektiv metode innen hårtransplantasjon, og kan være et godt alternativ for enkelte. 

Hvis du vil ha mer informasjon om en av disse metodene eller lurer på om du egner deg for en hårtransplantasjon, så ta kontakt med oss i dag. Vår hudlege kan vurdere ditt hår og hodebunn og se hvilken behandling som passer deg best.

Hvordan blir resultatet?

Man må være litt tålmodig etter at hårtransplantasjonen er utført. Det vil ta et par måneder før håret begynner å vokse ut igjen, og det endelige resultatet får du se etter mellom ni og 14 måneder. 

Mange er skeptiske til hårtransplantasjon fordi de har sett bilder av mislykkede hårtransplantasjoner som ble utført før i tiden. Nå har de forskjellige metodene innen hårtransplantasjon utviklet seg såpass mye at de gir naturlig vakre resultater. 

Våre leger har landets lengste erfaring innen hårtransplantasjon, og har utført over 10 000 vellykkede transplantasjoner siden 1995. Vår lange erfaring og kompetanse gjør at vi vet hvordan vi skal skape et naturlig resultat som kler deg og ditt hår.  

Vi tilbyr fornøydgaranti

Vi er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd med resultatet, og derfor tilbyr vi fornøydgaranti på hårtransplantasjon. Hvis ikke 90 prosent av håret ditt vokser ut igjen, får du en ny behandling kostnadsfritt. 

Nyt et opphold i vår klinikksuite

Skandinavisk Hårinstitutt holder til sentralt på Frogner i Oslo. Vi har to parkeringsplasser utenfor klinikken som du kan bruke kostnadsfritt. 

Det er viktig å føle seg uthvilt og opplagt på behandlingsdagen, og derfor har vi også en suite hvor du kan overnatte natten før behandlingen. Dette gjør at du får god tid og slipper å stresse til klinikken på samme dag som inngrepet. 

Suiten har en stor stue, soverom, bad og kjøkken med mat og forfriskninger. Overnattingen er inkludert i alle våre behandlinger. 

Se bilder av klinikksuiten her.

Bestill en uforpliktende og gratis konsultasjon

Vil du ha mer informasjon, eller har du noen spørsmål angående hårtransplantasjon? Ta kontakt med oss på e-post eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor for å bestille en uforpliktende konsultasjon. 

Dersom konsultasjonen ender med en behandling hos oss, trekker vi den fra prisen. 

Ta kontakt

Velkommen til Skandinavisk Hårinstitutt!