Naturlige hårbehandlinger - Skandinavisk Hårinstitutt - Hårkirurgi Oslo

Naturlige hårbehandlinger

Naturlige hårbehandlinger

Det finnes en rekke behandlinger som kan få håret til å vokse ut igjen. En naturlig behandling er blodplat-erbehandling. Blodpla-terapi er en hårbehandling som gjør at hårveksten blir stimulert, og dette igjen bremser håravfall og øker sågar tilførselen av næringsstoffer til håret ditt.

Det eneste som brukes er ditt eget blod som blir sentrifugert og så injisert i hodebunnen din. Denne behandlingen er for alle, men dessverre så vil ikke alle få et flott resultat av blant annet kroppslige årsaker.

Flytt ditt eget plasma (blod) fra et sted til et annet, det er det mest naturlige vi har.

Et PRP-behandlingshår (Platelet Rich Plasma) er en behandling som i hovedsak er både for hud og hår. I 2020 er det mange som gjør en PRP-hårbehandling siden dette er en effektiv behandling på å stoppe håret for å falle av. Alle pasienter som har gjennomgått en hårtransplantasjon her hos oss i Skandinavisk Hårinstitutt, hjelper PRP (Platelet Rich Plasma) hårsekkene med å vokse ut og igjen akselere hårveksten din.

Synes du at håret begynner å bli tynt? Mister du hår?

Da kan PRP-behandling være en god løsning for deg. Vår klinikk har lang erfaring med PRP-behandlinger. Våre hårkirurger kan med stolthet si at vi har behandlet over 10000 pasienter siden 1995. En PRP-behandling gir ingen bivirkninger da behandlingen faktisk består din kropps egne celler. Det er ingen kjemikalier eller medikamenter i behandlingen. Denne behandlingen er 100% naturlig og inneholder ingen tilsetningsstoffer som kan skade kroppen- og huden din.

Hvordan fungerer en PRP behandling hos oss?
  • Vi tar ca et stk “blodrør” fra pasienten som deretter sentrifugeres for å skille ut plasma med mange blodplater fra resten av plasmaen og da røde blodlegemer. Disse konsentrerte blodplatene er 3-5 ganger mer enn i naturlig blod som du har i kroppen din.
  • Vi setter lokal bedøvelse i hodebunnen, slik at du ikke føler sprøyten som vi bruker.
  • De platene som nå er “blodplaterike” (plasmaet), blir deretter sprøytet inn i hodebunnen med små pinner.
  • Blodplatene sørger da for å frigjøre veksthormoner somigjen sørger for blodsirkulasjon og celledeling, noe som til slutt fører til at svake hårsekker kommer seg. (Blir sterkere) Denne metoden kan også brukes for å gi transplanterte hårsekker den ekstra næringen de kan behøve for å begynne å produsere hår igjen.
Hvem er så en passende kandidat for en PRP-behandling?

Synes du at håret ditt begynner å bli tynnere? Men at hårsekkene fortsatt kjennes ut som er der, kan en PRP-behandling begynne å gjenopprette håret til dets opprinnelige størrelse og da faktisk redusere hårtapet ditt. PRP fungerer som oftest best på kvinner og litt yngre menn / herrer som starter å se at håret har blitt tynnere. Det er ingen aldersgrense for denne behandlingen. Viktig at man er obs på det er ingen garanti at PRP fungerer. Dette da det er svært individuelt hvordan hårsekkene reagerer på behandlingen. Ta en konsultasjon hos oss, så kan vi gjennomgå akkurat din case nærmere.

PRP kan behandle for eksempel:

Hårtap:
Dette er en behandling som i utgangspunktet krever behandling av tre forskjellige behandlinger i en og samme behandling. Veldig mange begynner å merke at hårtapet reduseres allerede etter 3-4 uker. Vår erfaring er at de som gjennomgår en PRP-behandling, opplever en merkbar vekst i håret og ikke minst tykkelse i løpet av ca tre til seks måneder. Da lønner det seg å kontakte oss, slik at vi kan se på fortsettelse av behandlingen. Det nye håret som vokser ut er som er regel både tykkere og av en bedre kvalitet.

Alopecia areata:
En PRP-behandling har gitt vellykkede resultater i å kurere Alopecia areata, som er en sykdom der immunsystemet i kroppen din angriper hårsekkene og forårsaker et flekkete hårtap. Vi kan forklare dette nærmere via en konsultasjon.

Hodebunn og problemer med denne:
Vi har sett positiv respons med PRP-behandling for pasienter som har kronisk irritasjon eller kløe i hodebunnen. Mange opplever at denne forsvinner etter behandling.

Behandlingsområder:
På deler eller hele hodebunnen, øyenbrynene og foran på hake / side (skjegg). PRP kan også brukes på andre deler av kroppen som f.eks ansiktet og hendene dine.