Ta kontakt med oss

Få håret tilbake med moderne behandlingsmetoder innen hårtransplantasjon.

Bestill gratis konsultasjon

Gratis konsultasjon for skjegg- og hårtransplantasjon i Bergen med Dr. Emil George! 11. - 13. desember

Dr. Emil George reiser til Bergen 11.-13. desember for å tilby unik rådgivning innen skjegg- og hårtransplantasjon.

Bekymret for hårtap? Lyst på en tettere skjeggvekst? Dette er din sjanse til å motta førsteklasses råd om skjegg- og hårtransplantasjon. Dr. Emil George vil være i Bergen for å tilby gratis konsultasjoner. Dette er en sjelden mulighet til å få veiledning fra en av Norges ledende eksperter.

Kort om Skandinavisk Hårinstitutt:

 • Uovertruffen erfaring: Vår ekspertise innen hårtransplantasjon strekker seg blant våre leger med over 12 000 behandlinger siden 1995.
 • Unik kompetanse: Skandinavisk Hårinstitutt er Norges foretrukne valg for skjegg- og hårtransplantasjon, inkludert sjeldne teknikker for afrohår.
 • Eksklusivt tilbud til Bergen: Dr. Emil George tilbyr gratis konsultasjoner i Bergen 11.-13. desember.
  Dr. Emil George hos Skandinavisk Hårinstitutt.

  Dr. Emil George hos Skandinavisk Hårinstitutt.

  Møt Dr. Emil George

  Vi i Skandinavisk Hårinstitutt er stolte av å ha Dr. Emil i vårt team. Han er både grunnlegger av klinikken og opererende lege. Med intensiv opplæring fra USA og Polen, sikrer han at våre pasienter får best mulig behandling. 

  Utover ekspertisen hans, er Dr. Emil kjent for sitt oppriktige engasjement for hver pasient. Med egen erfaring som pasient har han en dyp forståelse for hva prosessen og beslutningen om behandling innebærer. Han tar seg tid til å forstå individuelle behov og skreddersyr behandlingen deretter.

  «Alle menn og kvinner fortjener å kunne se seg selv i speilet uten angst for tynt skjegg eller hårtap.»

   Dr. Emil.

  Book konsultasjon i Bergen

  Ikke gå glipp av denne sjansen for en gratis konsultasjon i Bergen med Dr. Emil George for skjegg- og hårtransplantasjon!