Hårtransplantasjon viker

Har du begynt å få høye viker eller generelt tynnere hår? Da kan vi hjelpe deg. Legene ved Skandinavisk Hårinstitutt har landets lengste erfaring innen hårtransplantasjon.

Mann ser i speilet, og tar på håret sitt.

Skandinavisk Hårinstitutt holder til i flotte omgivelser sentralt på Frogner i Oslo. Våre leger har over 27 års erfaring med behandling av hårtap. Vi tilbyr både hårtransplantasjon (FUE og FUT) og medisinsk behandling. 

Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss dersom du lurer på hvordan vi kan hjelpe deg. Da kan vår hudlege utføre en grundig undersøkelse av håret og hodebunnen din og finne ut om du egner deg for å ta en hårtransplantasjon.

Høye viker hos menn 

Det er et kjent faktum at de aller fleste menn begynner å miste håret og får viker med alderen. Hvor tidlig dette skjer, er imidlertid individuelt. Mange er heldige og begynner ikke å få tynnere hår før i 40-årene, mens hos andre kan hårtapet begynne allerede før 20-årene.

Hårtapet starter ofte med at man får høyere viker og hårlinje, og etter hvert er det mange som også mister håret på resten av hodet. Selv om dette er helt normalt, er det mange som mistrives veldig med hårtapet og føler at de ser mye eldre ut enn de er.

Få ditt eget hår tilbake med hårtransplantasjon 

Hvis du plages av høye viker eller generelt tynnere hår, kan vi Skandinavisk Hårinstitutt hjelpe deg. Vi benytter oss av de to mest populære metodene for hårtransplantasjon i dag, nemlig FUE og FUT. 

Våre leger kombinerer medisinsk ekspertise, omfattende erfaring og profesjonalitet for å skape et naturlig vakkert resultat på hver pasient. 

FUE

FUE (Follicular Unit Excision) er den metoden vi foretrekker å bruke, fordi den gir kortest mulig tilhelingstid og minst mulig synlige arr. Enkelte klinikker hevder at FUE ikke gir arr i det hele tatt, men dette stemmer ikke. 

Siden FUE er et medisinsk inngrep vil man få arr, men med en erfaren og troverdig lege vil arrene bli veldig lite synlige. Når håret vokser ut igjen, vil også dette gjøre at arrene blir tildekket. Både FUE og FUT foregår under lokalbedøvelse, og derfor er ikke selve behandlingene smertefulle. Mange synes imidlertid bedøvelsen er litt ubehagelig. 

Under behandlingen blir én og én hårsekkgruppe (også kalt «grafts») trukket ut fra et donorområde før de blir transplantert til området med lite hårvekst. Etter behandlingen kan du oppleve litt ubehag, men du vil få smertestillende for dette. Du kan gå tilbake på jobb igjen etter kort tid. 

FUT

FUT er en annen effektiv metode innen hårtransplantasjon. Denne metoden gir imidlertid et større arr, men kan passe for pasienter som har nok hår i bakhodet til å dekke over arret.

Behandlingen starter med at vi fjerner en stripe hår fra bakhodet til pasienten. Deretter separeres hårene med et mikroskop, og så transplanteres de til området uten hår. 

Hvordan blir resultatet?

Våre leger er de mest erfarne innen sitt felt i Norge, noe som gjør at vi kan garantere deg et resultat du blir fornøyd med. Håret begynner å vokse ut etter et par måneder, og så blir det tettere for hver måned. 

Resultatet blir mindre synlige viker, fyldigere hår og et mer ungdommelig utseende. Våre leger har utført mer enn 10.000 vellykkede hårtransplantasjoner siden 1995 – se før og etter-bilder av noen av våre pasienter her: 

Før og etter-bilder

Viker hos kvinner

Mange kvinner opplever også problemer med hårtap en eller annen gang i livet. Enkelte er født med en høy hårlinje som de ønsker å senke. Andre har begynt å miste hår som følge av aldring, sykdom, stress eller hormonelle årsaker. 

I noen av disse tilfellene vokser håret ut igjen av seg selv, men hvis det ikke gjør det, kan hårtransplantasjon være et alternativ. Vi har lang erfaring med å behandle hårtap hos kvinner, og vet hva som skal til for å oppnå et naturlig vakkert resultat. 

Ta kontakt med oss for å bestille en uforpliktende konsultasjon. Da kan vi se nærmere på hva ditt hårtap skyldes og hvilken behandling som passer deg best. 

 

Lokalet til klinikken i kirkeveien. Store vinduer og hvit bygg.

Slik er det på klinikken vår  

Skandinavisk Hårinstitutt holder til i et stort townhouse i Kirkeveien 7 på Frogner. Vi har to parkeringsplasser som du kan benytte deg av når du kommer til oss. Vi ønsker at du skal føle deg komfortabel og ivaretatt hos oss, og derfor har vi en egen klinikksuite hvor du kan sjekke inn dagen før behandlingen. 

I suiten finner du en stor stue, soverom, bad og kjøkken med gratis mat og forfriskninger. Dette gjør at du kan få deg en god natts søvn og våkne opp uthvilt på morgenen før behandlingen. Se bilder av klinikksuiten her!

Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss

Hos oss er det alltid en erfaren hudlege som utfører den første konsultasjonen. Vår hudlege Dr. Martin Enger kan gi deg svar på alle spørsmål du måtte ha om hårtap og behandlingene vi tilbyr. 

Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon. Hvis konsultasjonen fører til hårtransplantasjon, refunderer vi prisen for konsultasjonen. 

Velkommen til Skandinavisk Hårinstitutt!