Høye viker hos menn

  Det er et kjent faktum at de aller fleste menn mister håret og får viker med alderen. Hvor tidlig dette skjer, er imidlertid individuelt. Mange er heldige og blir ikke tynnere håret før i 40-årene, mens hos andre kan hårtapet begynne allerede før 20-årene.

  Hårtapet starter ofte med at man får høyere viker og hårlinje, og etter hvert er det mange som også mister håret på resten av hodet. Selv om dette er helt normalt, er det mange som mistrives med hårtapet og ønsker å gjøre noe med det.

  Høye viker hos kvinner

  Mange kvinner opplever også problemer med hårtap og tynt hår en eller annen gang i livet. Enkelte er født med en høy hårlinje som de ønsker å senke. Andre har begynt å miste hår som følge av aldring, sykdom, stress eller hormonelle årsaker.

  I noen av disse tilfellene vokser håret ut igjen av seg selv, men hvis det ikke gjør det, kan hårtransplantasjon være et alternativ. Vi har lang erfaring med å behandle hårtap hos kvinner, og vet hva som skal til for å oppnå et naturlig vakkert resultat. 

  Ta kontakt med oss for å bestille en uforpliktende konsultasjon. Da kan vi se nærmere på hva som er årsaken til ditt hårtap og hvilken behandling som passer deg best. 

  Ofte stilte spørsmål om hårtransplantasjon av viker

  Velkommen til din klinikk for hårtransplantasjon